N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Sep 2009

SELAMAT HARI RAYA & SLAMAT BERCOTI2

Salam semua..

Okies dah tentunya ramai yg dah mula coti kan..
dan ada gak yg dah planning nak blk ke kg masing..
tak kira la.. kg belah somi ke.. atau kg belah isteri..
cam aku esok ptg baru nak blk umah mak aku..
so mlm ni nak siap kan segala apa yg belum disiapkan lagi..
dan klu aku rajin.. tgk la mungkin akan ada updated dari aku..
tgk la keadaan camne nnti..
klu tak.. nampak gayanya pas naik cuti raya baru la berhapdet kot..
hik..hik..hik.. alamat bersawang la blog cutemiut ni kan..
okies la korang dikesempatan ini..
aku skali lagi mengucapkan selamat hari raya aidil fitri
maaf zahir batin
andai ada bahasa2 dari aku yg tak sedap di baca,
atau ada yg mengguris perasaan korang..
aku sebagai tuan blog cutemiut ni..
menyusun sepuluh jari memohon kemaafan
dan harap dapat la dimaafkan ya..
pada yg nak blk ke kg, berhati2 memandu dijalan raya..
patuhi pertaruran dijalan raya..
ingatlah org2 yg tersayang serta org2 yg menunggu kepulangan korang tu..
klu yg blk naik bas tu.. blk awal..jgn smpi tertinggal bas..
hah.. taku nanti tak beraya plak korang kat kg halaman kan...
pada yg menunggang motorsikal tu.. jgn merempit..
jadilah pemandu berhemah... :D
so aku berenti setakat ni dulu...
insyallah klu aku rajin.. akan ku hapdetkan story mory raya aku nanti k..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR BATIN

DARI KAMI SEKELUARGA

~ RIZAL ~

~ RINA A.K.A CUTEMIUT ~

~ AMIRUL HISHAM ~





1 ulasan:

nza berkata...

Selamat balik kg gak le utk Rina, hati2 dijln raya.....