N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Sep 2009

E-kad Raya Aidilfitri Cutemiut!!

Salam Semua...

Wah..dah dekat2 nak raya ni.. sana sini mengucapkan selamat hari raya aidilfitri..
meriah sungguh aku tgk..
makanya di kesempatan ini gak aku nak mengucapkan

dan kepada semua rakan taulan.. tak kira la... sesapa jua..sudi la kiranya mengambil e-kad dari blog cutemiut ni. Ku berikan khas kepada korang2 semua yg sudi menjengok ke teratak aku yg tak seberapa ini

tak kisah la.. pada yg telah dpt kad raya manual ku pun blh gak ambil e-kad ni..

harap korang semua sudi menerimanya.. terima kasih ku ucapkan pada kalian semua..

tinggal beberapa hari je nak raya.. jom kumpul duit raya...
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


30 ulasan:

r0ha!Za berkata...

akak,thnks ye kad raya tu..dh smpai dh..yg ni sy amik jgk yerk..nk gntung kt teratak itu..hehe

azuan berkata...

ak dah amik dah..tq2

izan ishak berkata...

kak rina...xdapat email izan ke?...
xpe2...izan bg kat sini pon ok kot.
017-7792724

akak...thanks for the kad raya...suka..sukaa....!!!

nak amik jugak e-kad nih...nak tepek kat blog juga...

nza berkata...

kak nza dh ambik n dh cyap tepek kt umah...TQVM.

umminabilah berkata...

Salam...akak kad raye manual dh sampai dh...thanks alot...yg ni nk ambik gak..he..

Oja berkata...

time kasih. kad sudah di kidnap dan di tempek ke blog

Dee berkata...

dh amik dah..thx ye rina..nti dee gantung..selamat hari raya..maaf zahir batin..

JIVEBUMZ berkata...

selamat hari raya pada akak & kuarga yer

~Atie+Farid~ berkata...

salam aidilfitri....

kak...dah trime kad dr akak semlm...nnt atie balas...tp mesti pas raya br sampai...takpekan...

cantik ar penanda buku gamba amirul....i likeeeeee.....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri... Maaf Zahir Batin!!!

Mawar_berduri berkata...

akak..Mawar ambik ye .... lagi satu nak gtau ni link baru Mawar

http://fromthepasttothefuture.blogspot.com

shiemz berkata...

Thanks ngan kad ghaya yek....:D

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. From: Shiemz sekeluarga

cahayakasih berkata...

amboi! banyaknyer kat raye?

zura@iwan berkata...

tq kak...nnti kite amik ye.

slmt hari raya juga....smoga hari raya ni dsmbut dgn meriahnya...maap ye jika ada tksr bahase ke selama pkenalan kite...

IeYzA berkata...

alahai...tommeyyynyerr kad raya upin ipin tu....akak ambik dr mana yek???

UnGu VioLet berkata...

Akak..

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari mar untuk akak sekeluarga..
Mohon maaf zahir dan batin jika ada keterlanjuran kata dan bahasa..

Moga Syawal ini memberikan seribu kegembiraan, kebahagiaan dan kesyukuran buat kita semua.. Amin..

Salam Lebaran ikhlas dari Mar..

ezzati berkata...

selamat hari rye gaksss

Orked berkata...

salam kiut..kiter amik kad raye yer..
TQ..nanti dtg umah amik kad raye kiter lak :)

MiMiEZaN ZaHRa berkata...

kite dah amik kad raye awak & dah gantungkan pun kat teratak maya kami..nanti jemput2 lah singgah & amik kad raye kat teratak kami..

kuIna LadyInRed berkata...

terima kasih rina

SELAMAT HARI RAYA
maaflah kalau ada salah & silap.

Precious berkata...

Hih hiii ... sonot ngumpul kad raya ari ni ... Tenkiu!!

mAr@ZiEy berkata...

Kak..tak bukak blog sy??

http://amormarziey.blogspot.com

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam....selamat hari raya maaf zahir dan batin....semoga selamat beraya dikampung...balik

kg sapa tahun nih...

Mak Su berkata...

alamak, tak leh view... sedihnyer

Mak Su berkata...

yea! dah amik, dah leh view

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

yana dah dapat kad raya..cantik kemas betui rina nih..

AkMa berkata...

Selamat Hari raya maaf zahir batin to Rina n family..

ikiqzana berkata...

rina.. zana ambik ye.. mekaseh kasi kad raya kat opis jugak... cantik sngt... suker....

mama double A berkata...

selamat raya n maap 2 ye

Mama-Danish & Sarah berkata...

SELAMAT HARI RAYA RINA...

MAAF ZAHIR DAN BATIN....