N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Sep 2009

Wah..!!! Cutemiut Kembali !!!!

Salam Semua..

Uhuk..uhuk...uhuk..batuk la plak kan. Adooiii la.. seminggu aku tak jenguk sini.. bersawang2 dah.
Emmmm hari ni aku baru je masuk keja.. setelah seminggu coti beraya..
Masih lagi dlm mood raya.. pagi ni g keja pun pakai baju raya tau..
hik..hik..hik..
semangat betul beraya kan..
emmm so cam ne ngan raya korang thn ni.. meriah tak..
cam aku ni.. pada raya awal raya tu.. memang meriah...
sakan weeiii aku beraya..
nanti aku story mory pasal raya aku tu...
tapikan dkt akhir2 coti raya tu.. ada peristiwa yg menyayat hati tau..
ni yg nak kongsi ngan korang ni..
pada sesapa yg masih mengikuti blog aku ni..
mesti ingat pasal biras aku yg sakit akibat saka atau ikut kata doc ada ketumbuhan kat kepala..
utk pengetahuan korang sekarang ni keadaan biras aku tu..
amat la menyedihkan tau..
hari Sabtu yg baru lepas ni.. doc dah suruh kakak ipar aku bawa blk laki dia..
bila doc dah kata bawa blk tu..
kiranya cam dah takde harapan la kan..
so biras aku ngan kakak ipar ni pun dihantar pulang kerumah mereka di Pt. Benu , Pt. Yusuf BP dengan menaiki ambulan.
Kakak ipar aku dah nangis je sepanjang jalan tau..
Makanya hari Sabtu ngan Ahad lepas ni kami adik beradik semua duk berkampung kat umah dia.. suasana pilu sgt .
Masa sampai2 tu je.. biras aku ni cam dah sejuk gitu..
org kata cam dah takde la... mak biras aku tu.. smpi pengsan2..
tgk keadaan anak dia camtu..
kakak ipar aku ni sib baik kuat semangat..
dia peluk cium laki dia seerat mungkin..
dlm pada kalut2 tu.. sekali biras aku tu cam mengerang gitu..
syukur masih ada lagi..
beberapa kali gak keadaan dia camtu..
dan semalam hari ahad.. keadaan dia agak stabil la..
walaupun matanya masih terpejam..
kami bersyukur la.. dia masih lagi bernafas...
rasanya tak tau camne aku nak ceritakan perasaan kami masa tu..
Walau camtu.. raya tetap raya..
emmmm okies la korang... nanti aku sambung story mory aku ya.
Biasa la pagi Senin byk keja nak kena settle maaa..
kat tmpt aku ni dah macam timbunan sampah pun ya.,.
baru seminggu aku coti.. dah rupa cam store tmpt aku ni..
so kita sambung lagi nanti k...



hah.. duit dah habis utk raya..?? nak duit tambahan.. klik sini

5 ulasan:

umminabilah berkata...

Selamat bertugas kembali kak..same2lh kita doakn biras akak tu sntiasa d lindungi Allah

leadleedeea berkata...

lead doakan biras akak tu akan baik2 je k? selamat berblogging kembali~! heheheee~!!

CuTeMiUt78 berkata...

~uminabilah~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~leadleedea~
insyallah.. :D

reen berkata...

sedey la pulok..
sy pnah alaminy sis..
my cik abng d ambang maut...kna buatan orng..ms tu sy mnangis je..dan d saat2 nyawany d ujung2..masyaallah..hanya ALLAH saje yg tau..mujurlah dia dpnjngkn umo lg...brubat kt gunung pulai..

semoga sis&family tabah ye...
doa sy mngiringi sis&fmily