N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Sep 2009

Hadiah Utk Para pemenang

Salam Semua...

Eemmmm n3 ni adalah berkenaan ngan hadiah2 yg bakal aku poskan hari ni..
Sepatutnya hadiah2 pemenang ni.. aku nak poskan pada hari Sabtu yg lepas..
tapi disebabkan ada lagi alamat yg aku tak received..
makanya aku decide nak poskan pada hari ini.. kot la complete semua alamat kan..
so sesi pagi Sabtu tu.. kan aku tak keja..
makanya sesi membungkus semua2 hadiah tu...
dan ini la hasilnya....

hadiah utk para2 pemenang contest aku...
akan tetapi hari ni.. bila aku check email.. ada lagi sorang pemenang belum hantarkan alamatnya kat aku.. eemmm camne ya.. nampak gayanya.. mana yg dah ada..je la aku poskan..
so kepada pemenang tmpt ke - 3 cik puan Ecar - ibu eiyman.. dipersilakan email add rumah ke office ke tuk sesi pengeposan hadiah ya.. pada yg lain2.. nantikan hadiah2 korang ni smpi didepan umah/ office korang.. yg pastinya insyallah korang blh pakai tuk raya.. :D



12 ulasan:

mummy_ayu berkata...

seronoknya...tak sabar nak dapat hadiah ni..ma acih ye in advance!

eya berkata...

ala..nak la jugak kak...x kire..nk gak adiah tuh..hehe..

Slamat hari raye,maap zahir batin ye.

miela77 berkata...

AMBOI, MERIAHNYA HADIAH..K.IELA X SEMPAT NAK JOIN ANY CONTEST LATELY.. BZ BANGAT..HUHUHU.. NEXT TIME WAT CONTEST LG TAU..

DA TIME UR KAD RAYA, TAPI LUPA NAK SNAP N BW KE OPIS..INSYAALLAH ESOK K.IELA POS MINE LAK..

MAKACIH..

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

kak Rina,
uikkss..bkn kah e-caR dh email k.Rina since 9 sept 2009 lagi.. then, k.Rina pun dh reply my email on 12 sept. 2009.. konpiuuss den neh..nie e-caR paste blk email k.Rina:

"salam,
tahniah.. tu tuah namanya.. hik..hik..hik..
okies.. mekacih ya.. nantikan hadiah tu..
harap skee dan berpuas hati hendaknya
- rina a.k.a cutemiut -"

Nana berkata...

kita dah dapat kada raya tq ek..tunggu kita punye plak

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
tahniah ya.. nantikan hadiahnya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
hik..hik..awak punya pun ada gak la.. don't worry.. selamat hari raya... maaf zahir batin ya

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
it ok akak.. takpe lain kali cuba lagi ya.. eemmm oh ya ke.. okies.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~e-car~
oppss.. ya..ya... dah check ada dah.. dah siap pos pun.. nantikan hadiahnya ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
dah sampai ya.. okies..

MAMADANISH78 berkata...

uuuuwaaaaaaaaa!!!!jeleznya mamaD tengok org dapat2 adiah ni tau....mamaD tak penah pun dapat adiah lagi...uuuhuhuuu...
alamak terlebey sudaaaaaaa...
Rina...mamaD happy sgt dpt kad raya dari rina tau...tak sangka pulak...anyway..thank a a lot yaaa..baru je dpt..nk balas mcm raya dah dekat sgt dah ni..wakkaaa...takpe..mamaD akan usahakan jugak..

nza berkata...

meriah sungguh tgk hadiah tu.....jelous daku...oklh slmat mengepos!!!!!