N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Sep 2009

Lagi Dari Blogger

Salam Semua...

Wah... sekarang ni dah takde mood nak keja tau...
dah rasa cam nak raya dah ni
hik..hik..hik..hik.. sabo..aarr
lagi 2 hari je kan insyallah kita semua umat Islam akan menyambut aidilfitri yg mulia....
okies cam biasa.. sebelum aku memulakan bicara..
jom hayati doa harian ramadhan utk hari ke -27


Doa Hari – 27
Yaa Allah! Rizkikanlah Kepadaku Keutamaan Lailatul Qadr, Dan UbahlahPerkara-Perkara ku Yang Sulit Menjadi Mudah. Terimalah PermintaanMaafku, Dan Hapuskanlah Dosa Dan Keslahanku, Wahai Yang MahaPenyayang Terhadap Hamba- HambaNya Yang Sholeh.

****************************

eemmm hari ni nak publishkan lagi e-kad2 raya dari teman blogger yg mana tak berkesempatan nak publish semalam.. byk gak thn ni aku dpt e-kad2 raya ni.. jom kita tgk dari sapa

dari mamaqaypo

dari lead

dari precious



dari maksu


dari honeylanz


dari mar@ziey


dari dik ila a.k.a jivebumz

dari akma

dari mama dasy

hah tu la semua e-kad yg aku terima utk hari ni.. sekarang ni musim org tgh menggantung kad raya kan.. korang plak camne..




cepat2 jom buat duit raya
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


1 ulasan:

JIVEBUMZ berkata...

amboi2 meriah yer kak..org sebok gantung kad raya akak sebok tempek kad raya kat blog..hihih