N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Sep 2009

Lagi E-kad Raya Dari Blogger

Salam Semua..


Hik..hik..hik.. gila menggantung kad raya la plak..
byk betul aku terima e-kad raya utk thn ni
smpi aku pun duk terlupa dah dari sapa..
makanya aku gantungkan semuanya kat sini..
korang tgk la dari sapa..
dan pada sesapa yg aku belum ambil lagi e-kad nya beritahu aku k..


























hah tu semua yg aku duk kutip kat blog masing2.. mekacih sebab sudi beri e-kad yg cantik2 ni kat aku.. aku hargai semuanya sebab tu seboleh mungkin akan ku gantungkan kat sini..pada sesapa yg tak de tu.. harap2 remind aku k...



p/s: pada mar@ziey maaf akak tak blh nak buka blog awak.. dan ambil e-kad raya tu... harap dpt membantu camne nak ambil k..



nak duit raya takk
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277









3 ulasan:

Ummi Hanie berkata...

salam kak kiutmiut,

timekasih sudi amik kad raya saya..nmpk sgt sy punyer yg paling koman...hiksss...xapelah..
Happy Eid Mubarak dan Maaf Zahir Batin yer kak..

honeylanz berkata...

rina, thanks kad raya. sampai td. kad raya has by e-card aja ;)
ada kt blog yea.

"SALAM AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN "

Dee berkata...

thx gantung rina..lawa2 semuanya..