N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Sep 2009

09.09.09

Salam Semua..




Hari ni tarikh yg amat cantik kan..
09.09.09
semua sembilan gitu... mungkin ada yg ingin abadikan tarikh ni...hik..hik..hik..hik
dan kebetulan hari ni adalah hari yg ke - 19 kita berpuasa..
juga melibatkan angka sembilan kan..
okies.. sebelum aku meneruskan story mory utk hari ni..
jom hayati doa ramadhan utk hari ke -19 kita berpuasa


Doa Hari – 19
Yaa Allah! Penuhilah Bagianku Dengan Berkah-Berkahnya, DanMudahkanlah Jalanku Menuju Kebaikan-Kebaikannya. Janganlah KauJauhkan Aku Dari Ketertedmaan Kebaikan- Kebaikannya, Wahai PembedPetunjuk Kepada Kebenaran Yang Terang.
*************************
Kali ni nak story mory pasal dak Mirul ngan Bunga api plak..
klu tahun lepas.. Mirul tak berapa pandai nak main..
atau dlm erti kata.. masih takut2 nak main bunga api ni..
maklum la.. masa thn lepas.. dia baru setahun lebih kan..
jd belum pandai sgt la...tapi thn ni.. wah kemain lagi dia..
jom layan kan gambo2 kejadian..
(eh.. cam kejadian apa je kan.. )
actually kan korang.. kejadian ni berlaku pada minggu lepas..
so ni kira gambo yg dah terlambat utk dipublish..

hah.. tu dia... mula2 cam takut2 nak pegang gitu.. biras aku yg duk serumah tu.. duk melayan dia main bunga api tu.. ibu tukang snap gambo.. ayah belum balik keja masa ni..


okies.. posing2 dulu.. eemm kakak sepupu Mirul ni memang pantang ngan kamera tau.. skkkee dia posing2 kan... ni la anak sedara yg duk serumah ngan kami.. baru darjah satu tau.. tapi Mirul lagi berat dari dia.. skali Mirul tolak dia... mau terpelanting dia.. :D

see... posing2 lagi... Mirul buat dek je.. mls nak layan ibu dia yg kemaruk nak ambil gambo


hah... main la bunga api tu...

oooppsss habis dah... actually bunga api ni adalah saki baki dari thn lepas punya.. tu pun ada yg cam kejap nyala.. kejap2 tak... jadi la kan.. sok2 kita main lagi k...

hah.. tu la gelagat anak bujang aku tu.. kemain seronok lagi dia.. tapi cuba dgr org main mercun tu.. mau mencicit dia lari ketakutan tau.. tak kira la mercun yg camne.. asal mercun yg kuat bunyinya kkeeebbbaabbboooommmm pastinya dia lari takut... badan je besar.. tapi penakut gak budak Mirul ni tau..

okies la korang... tu je la story mory utk hari ni..

p/s: minta maaf sesangat sebab lama tak menjengah blog korang.. bz sgt la sekarang ni... terkejar2 rasanya... hapdet blog ni pun curi2 masa tau... tu pun main auto publish je semua n3..

18 ulasan:

Nurhayati berkata...

tu la kan harini cantik tarikhnya.. mesti ada orang nikah.. nak dapat no lawa..hihi

wah wah wah syoknye tgk Mirul main bunga api.. bila tgk tu teringat masa budak2 dulukan..sangat seronok..happy je nak raya.takde pun pikir masalah hihi

Nana berkata...

suka nye mirul men bunga api

en_me berkata...

sonoknyerr men munger api tewww.. ehehe, 9-9-9 memang chantekkk..

~Atie+Farid~ berkata...

aduh...nengok lengan mirul....geram nye...

bila la nak kasik aisyah main bunge api...kasik main pop pop pun dah nangis....hehehehe

ninie's corner berkata...

semangat nyer si mirul tu.......... geram sangat tengok mirul tu........em......em......

nza berkata...

amboi, bambam dh pndai main bunga api ttp hati2 ye kot trpercik api tu...

JIVEBUMZ berkata...

tarikh arinie best kan kak! 8.8.09 pon best jugakkk hihihi

pandainye dak mirul main bunga api tak takut lak die.. kalo saye lakan..huuuuuuuu takutttt

atty's berkata...

mirul dah main bunga api..yeah..happy je tu hah.

zura@iwan berkata...

mmg cantik kan nombor tu..kalu la dpt abadikan memori indah date tu kan bestt....kite ada impian gk nk bb date tu...huhu...tp blm rezeki.

umminabilah berkata...

amboi mirul...suke lah tu main bunge api..

babyluv_ayang berkata...

alahai cute nyer si mirul memegang bunge api tu.....jaga sikit, dik...takut sonot2 sgt kang dipegang nyer lak api tu....mintak simpang....

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

wahh sonoknya mirul..hisss bam3x..

MAMADANISH78 berkata...

mmg cantik tarikh arini...

wah happynya mirul main bunga api...danish belum g dapat main bunga api..tunggu balik umah tok mak dia nnti...

iManAzRaf berkata...

akk, siyes.. sgt grm nenok miru.. hee. lupe nk gtaw, my kezen nm mirul pun sgt sedap bdn die.. hehe...

izan ishak berkata...

cepatnya mirul dah main bunga api...nmpak teruja skali ye!

(anak2 izan kat umah ni main mercun pop..pop je...6kotak 5hengget...itupun dah suka sgt sbb benda tu letup2...hahaha)

r0ha!Za berkata...

09.09.09 begitu unik skali kn..klau bkn bln pose ni ade la yg wt ceremony bagai..hehe

best nengok mirul main bunga api..teringat plok zmn kocik2 dulu..

reen berkata...

mmng cun no tu..090909.

amboi...sonokny mirul men bunga api!!!

hahaha..bdn je beso..tp takut ngn bunyi mercun ye..xpe2...ni lom bujang sngt tunggu la nt..
silap2 dia lak yg antu mercun..:D

miemiey berkata...

sonoknya mirul main bunga api..jgn main mercun tau...