N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Sep 2009

Top 10 Shorlist !!!

Salam Semua..


Okies..seperti yg aku cakap semalam kan aku dah pun dapat senarai top 10 utk contest aksi menarik di hari raya tu kan..
so ni aku publishkan Top 10 Shortlist pilihan Juri...
*
*
*
*
*
*
*
*

1. CR 5 - Beebkiez
2. CR 15 - Cik N@n@

3. CR 23 - E-car ibu eiyman

4. CR 14 - Erinz

5. CR 11 - Fiza Mamacun

6. CR 21 - Kinsykrn

7. CR 4 - Misz Mama @ Haslinda

8. CR 17 - Mummy_ ayu

9. CR 16 - Olin

10. CR 20 - Zara @ mamabatrice

okies ni adalah pilihan juri pertama...
utk pemilihan pemenang.. adalah dari hasil bincang dan runding cara diantara aku ngan cik abg aku yg juga selaku juri kedua.....kepada yg tak tersenarai.. jgn sedih atau kecewa ya..

nak tau apa hadiah nya tak... pe kata aku publishkan utk tmpt pertama dan kedua je dulu.. nanti bila dah aku umukan pemenang.. akan ku publishkan semua hadiah..mesti korang teruja nak tau apa kan.. sekadar suka2 je.. tapi aku ikhlas nak beri tau..



untuk 1st prize

merupakan sepasang jam tangan tuk lelaki dan perempuan

2nd prize

handbag ala2 english style yg blh dibuat utk raya.. :D
okies tu je dulu hadiahnya..
harap korang berpuas hati la kan..
utk hadiah yg lain2.. nantikan keputusannya dlm skit masa lagi..




nak tambah pendapatan.. jom klik sini

12 ulasan:

mamamiera berkata...

g.luck t0 sume peserta..
duh k.rina,xdpt zai nk j0in c0z zai xde pic raye yg menarik.taun nih la zai snap2.taun dpn akk wat lg ek contest nih.. taun nih mirul n mommy daddy nye pkai baju sedondon kaler pe?

mamamiera berkata...

owh zai nk kasik tau akk,haiqal menang tpt ke-2 dlm 1contest yg zai j0in.. bkn nak pasan kat sini just nk share my happinest je.

Dee berkata...

bestnya hadiah dia..congrats to top 10..

Mama_Aqish berkata...

wah...bestnyer hadiah itu...kita pun nak...tapi tak masuk contest BOLEH GITU???

ZaEr.. berkata...

Wah..best sape2 dpt hadiah tu..tahniah kpd pemenangnye nanti..

ninie's corner berkata...

amboi adiah nyer..........

mummy Darin berkata...

tahniah kepada top 10 list tuh... bukan rezeki we all kali nih...he..he..

Gieyana berkata...

wahhh..bagus tue hadiahnyer..:)

honeylanz berkata...

ry thn ni has posing sakan. mn tau next year rina wat contest nih lg !! hehehe

tahniah kp pemenang ;)

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

whooottt..whhoottt!! x sngka ketua rombongan yg pkai bju oren-meghelip-lap t'pilih top 10 tuh.. tenkiu2..

slmt men-judge-ing (e-caR's vocab.. hehe)

C!K N@N@ berkata...

salam.. heheh, alhamdulillah.. nana being shortlisted.. tq tq.. ;)tahniah pada semua peserta!! (",) Salam kenal...

olin berkata...

wah, shortlisted laa.. maceh2~