N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Sep 2009

Sapa Nak Kad Raya ???

Salam Semua..


Okies ni aku nak buat satu pengumuman..
Memandangkan.. raya pun dah nak dekat gitu kan...
Thn ni aku bercadang nak beri kad raya manual kat pada sesapa yg berminat nak terima kad raya dari aku..(eemmm agak2 mendapat sambutan ke.. ??)
cam thn lepas... ada gak rakan2 blogger yg aku beri kad raya manual ni selain dari ekad raya
saja je... nak memeriahkan suasan raya.. lagipun sekarang ni kan sesi hantar kad raya ni cam dah pupus gitu... klu dulu kan.. masa zaman2 aku muda2.. (eh... dah tua sgt ke aku ni.. hik..hik..) rajin tau aku beri kad raya kat kawan2.. siap pos2 bagai..
pastu pastinya mendapat balasan.. klu dulu aku berlumba ngan adik2 aku.. sapa paling byk dpt kad raya utk thn tu.. makanya dia kira over glamer gitu.. hik..hik..hik..
tapi tu semua tinggal kenangan.. sekarang ni kan dah canggih manggih..
org dah byk guna SMS la.. MMS la... e-kad la.. macam2 lagi la..
memang tu semua lagi mudah dan cepat gitu..
tapi bagi aku.. sesi hantar kad raya manual ni la yg memeriahkan suasan hari raya..
sebab setahun hanya sekali je kita hantar kad raya.. dan kad raya pun hanya setahun sekali je dia ada..klu setakat sms ke.. mms ke.. tu dah hari2 kita buat kan..
so pada sesapa yg berminat nak kad raya dari aku..
jangan malu dan segan...
sila la hantar kan alamat2 korang semua kat ruang komen ni..
atau pun korang blh la email pada aku di cutemiut78@yahoo.com ataupun azrina@ramatex.com.my

okies... ni la kad raya yg ada pada aku setakat ni..ada dlm 30 kpg lagi.. jika sambutan menggalakkan.. akan ku tambah lagi.. heh..heh..heh..(semangat berkobar2 ni..)

tapi kan.. bersyarat tau.. sapa yg nak alamat aku.. dan sapa yg menerima kad raya aku.. kena la balas dengan memberi kad raya dari korang plak.. blh gitu.. heh..heh..heh.. (thn ni aku bercadang nak gantung semua kad2 raya yg aku terima kat dinding umah aku...)

p/s: pada yg aku dah alamat korang.. jgn takut dan risau.. korang tersenarai utk dpt kad2 raya dari aku ni... eemmm ramai gak alamat yg korang yg aku dah ada...


jom la kita buat duit raya.. pulangan pastinya berganda2...
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


45 ulasan:

miemiey berkata...

semangat berkobar2 tul kak rina ni..so saya bg sokongan yee..padahal nk kad raya(ayat cover malu)hik..hik...ok saya bg alamt yee...
NOR HAMIMI ZAKARIA,
NO 69 FASA 2B,
TAMAN MURNI PERDANA,
PAKA ,23100,DUNGUN
TERENGGANU DARUL IMAN.

ok nanti kak rina sertakan alamat kak rina nnti saya balas yerk...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

owhh,..yana nak jugakk..nanti yana emel..ok..

nak gak gantung kad raya

iManAzRaf berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
miela77 berkata...

NAK GAK..NAK GAK..DA EMAIL EH..

iManAzRaf berkata...

mnrk2.. kite pun da lm xpos2 kad raye neh... kalau nk menerime, tp xnk mmberi ok ke? haha...

hanis farzana
no. 2, jln hj abd aziz,
km10, kg tenglu,
86800 mersing johor.

btw, t drop ur add kat my blog ek... kalau tls kat kad raya tuh, tkut xsmpt nk pos balik coz, kite kt kolej g neh.. heheh.. bole ke?

Sitisifir10 berkata...

hihi...rajin ye nak menepek2 kad raya...rasa start tahun lepas lagi dah tak dapat kad raya..ahaha...kalau org bagi bukan sempat balas pun..kiki

reen berkata...

nak!!!nak..
sambil angkat tngn&kaki..:D

sis tau add umh sy kn??

JIVEBUMZ berkata...

kak untuk saya satu ek!
alamat saya akak ade kan..hikhik

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ok...kita saling bertukar2 dan berbalas2 kad ye nnt..

heheheh

zura@iwan berkata...

tu la kan skrg x de dh adat nk hntr kad raya...skrg guna canggih punye...sms...email kan...

hmm nk2 juga...bleh ke? kekee

nza berkata...

nak,nak,nak....hi muka xmalu. kak nza suka gntung kad raya. Ha, biasanya ank2 murid suka sgt bg kad raya cz nnti balasannya depa dpt duit raya dr kak nza..he...
nor zakiah bt hj abdullah
no 14, jln cempaka 2, taman cempaka,
84800 bukit gambir,
ledang, johor..

umminabilah berkata...

nak gak...ni address saya

378 felda kerteh 1,
23300 ketengah jay,
dungun, terengganu

neezareef berkata...

lor..klu nk bg x leh harpkan balasan

Eryati berkata...

erk...sy di alu²kan jugak ker?....

Eryati berkata...

tapi sy lum kasik link lg la...mo link jugak la...coz dah lama x terima n kirim kad raya ni

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

akak,

dh ada alamat sy kan??

hehehe...

saya baru cadang nk wat gitu gk kt blog sy...

nmpknya kita berkongsi idea yg sama ni hihi...

xsbr2 tgu kt raya dr akak...

=)

iqafi berkata...

nanak jugak..:-)

NUR AFIQAH ABU BAKAR
95,TAMAN ANGSANA
06010
CHANGLUN
KEDAH DARUL AMAN

mummy_ayu berkata...

dah ada alamat ayu kan? nak jugak. hadiah rina tak pos lagie, esok kot jumaat ek..tak de special mana pun...he he he!

ZaEr.. berkata...

Ha..z pun sama.Nak "tepek" kat dinding rmh ni..

Alamat z:_
No. 307 Blok 9,
17/24 Jln Selar,
Seksyen 17 Shah Alam,
40200 Shah Alam,selangor.

Tenkiu banyak2!

joegrimjow berkata...

nakkkk

joegrimjow
lot 1915 jalan bachok
15670 kota bharu
kelantan


tak pernah lagi dpt tahun ni...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

mana tuan rumah..harini sunyi sepi nih.??

izan ishak berkata...

salam kak rina...
nak kad raya juga...
ntah2 kita ni dekat kan?
xpe2... nak juga...boleh kan?

SITI NORIZAN ISHAK
NO 29 JALAN MANIS 17
TAMAN MANIS 2
86400 PARIT RAJA
JOHOR...

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
okies mekacih ya.. nantikan kad raya tu

CuTeMiUt78 berkata...

~yanadzul~
oh k.. mekacih ya.. nntikan kad raya tu

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
okies.. mekacih kak.. nntikan kadnya k

CuTeMiUt78 berkata...

~imanAzraf~
emmm cam kenal ngan nama iman ni..
eemmm takpe klu tak bls pun.. tak de hal punya.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~sitisifir10~
hi..hik..hik.. gitu ya.. eemm tak pe la klu tak sempat balas.. kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah nama mu tersenarai utk penerima kad raya

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
eemm ha'ah.. nama ila pun tersenarai utk penerima kad raya tu

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
okies.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
apa plak yg tak blhnya.. blh aje klu nak.. beri add ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
wah untung la anak murid akak ya.. dpt duit raya.. okies nntikan kadnya k

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
emmmm takpe la kan.. klu org sudi nak balas.. lagi bagus..

CuTeMiUt78 berkata...

~eryati~
emmm dialu2kan.. sila tinggal kan alamatnya k

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
ha'ah ada dah.. namamu tersenarai utk penerima award ni

CuTeMiUt78 berkata...

~iqafi~
okies.. mekacih ya.. nantikan kadnya tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
ha'ah ada dah.. nama ayu pun tersenarai utk penerima kad raya tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zaer~
okies.. mekacih ya.. tunggu kedatangan kad raya tu :D

CuTeMiUt78 berkata...

~joegrimjow~
okies.. thn ni insyallah dpt la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~yanadzul~
ada ni.. pagi tadi tuan umah membz

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
lor dekat je kita ni rupanya ya.. hik..hik..hk..ni tak payah pos la.. by hand je blh ..

reen berkata...

wahhhh..
tersenarai gituu!!!

balas naik cti raya leh x sis?he..

[-suziey-] berkata...

waa sgt baik n rajin ko yek..heheh..aku pn nk kad raya gk..ekeke;D eh ko xde add aku ek..hahha

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. ko nak bls pas naik cuti raya? nak raya apa.. plak.. tak seronok la gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. tersenarai sudah..