N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Sep 2009

Alahai Manja la Konon

Salam Semua..


Klu tadi dah tgk aksi Mirul ngan bedak kan..
la ni nak publishkan plak aksi ngades Mirul
yg memang mengada2 la..
jom layankan gambo2 Mirul ni...
yg diambil oleh adik aku... masa tgh menunggu kami ke spital Sultan Ismail JB
kan spital sekarang budak2 tak blh nak masuk..
makanya duk tunggu la dia kat bawah ngan pak Usunya..

utk suruh dia duk diam.. adik aku belikan dia belon yg reganya RM 5 tu..mahal giler..

duk la dia kat ruang menunggu tu ngan belon

bila lama duk nunggu... adik aku suruh dia buat posing2 cenggini..

dan cenggini... kononnya ala2 lamanya tunggu..

hik..hik..hik.. aku yg tgk pun rasa cam nak tergelak.. pandai plak dia buat aksi camtu kan..

cepat2 buat duit raya...

5 ulasan:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

kecik camtu pun 5 rgt..mahai kan

Dee berkata...

alolo..comelnya..pipi tu rasa nk picit2..

Nurhayati berkata...

bambam Mirul ni tau..geram sangatttt

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

isk..isk..montel betul la mirul..

ikiqzana berkata...

comel nyer ank rina ni... geram...