N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Sep 2009

Top 50 Blue Followers

Salam Semua..



Sama seperti sebelum2nya...
all top 50 followers cutemiut akan menerima award khas
sebagai tanda penghargaan dari cutemiut
so kali ni still award yg sama..
cuma kali ni ada penambahan kaler biru gelap di belakangnya..
menandakan followers cutemiut bertambah lagi ke 50 org dan menjadikan bilangan followers ke angka 200

award khas top blue 50 followers



dan pada semua 50 yg tersenarai diatas dipersilakan ambil award top 50 tu k.. (sila klik gambo utk perbesarkan )

terima kasih pada u all yg sudi menjadi followers cutemiut..


jom buat duit raya


13 ulasan:

kiyozzz berkata...

yeye...dpt award
hehehehe
thanks

izan ishak berkata...

yay...yay....dpt award dari k.rina...
best nyeeee....!!!!

thanks kak..bukan senang nak dpt nih.

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku dpt pepel...

dah tak blh amek erk....
muah hahahahahahahha!!..tamak!

umminabilah berkata...

thankz akak...1st time dpt award, hu..hu..terharu

CuTeMiUt78 berkata...

~kiyozz~
ambil k... award khas gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
hik..hik..hik.. ambil ya... tak dan nak tinggal msg bagai..

CuTeMiUt78 berkata...

~J@j@ bini the rock~
hik..hik..hik.. ko nak lagi ke.. nanti eerk aku beri lain plak

CuTeMiUt78 berkata...

~uminabilah~
ambil ya.. jgn malu2 tau..

Mawar_berduri berkata...

YES!!! tersenarai ..hihihi..Thanks akk..sy ambik ye ... :)

churalliya berkata...

wah, inilah award ku yg pertama!! tq cutemuit.. mmg cute pun award tuh.. free2 masuk la blog sue.. mwahhh!!!

eis berkata...

wahh tq!

miemiey berkata...

opsttt ada dlm senarai..mekaceh yee..manyak tul ite dpt dr kak rina ni...lawa sungguh award tu,,miemiey ambik yeee...

ninie's corner berkata...

tq cutemiut.......nnti kite ambik award tu ye......