N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Sep 2009

To All Cutemiut Followers!!

Salam Semua...

Eemmm kali ni aku cam bermurah hati lagi.. (eh ya ke.. )
nak beri award... hah.. sapa yg tak ske dpt award kan..
ada yg smpi nak penuh lemari.. (klu award betul2..la..)
ada yg smpi dah tak terpublish dah...
(aku kah itu.. )
hik..hik..hik..tak kisah la kan..
okies award kali ni aku nak beri khas kepada
202 cutemiut Followers
hah utk semua cutemiut follwers okies...
rasa cam dah lama tak serahkan award kat followers aku..
cuma beri utk yg baru je kan..
makanya ni tak kira yg lama ke.. yg baru ke.. dijemput ambil award kat bawah ni..

ni kesemua 202 followers cutemiut.. nak tgk gambo korang ada ke tak.. sila la klik gambo bagi beso ok..(gila gigih aku susun gambo korang tu tau.. )

kepada yg follow blog cutemiut tapi tak senarai gambo kat sinun, korang pun dijemput ambil..kot la ada yg tercicir kan.. ampun kami penunggu gua.. ampun kan kami penuggu gua.. (eh.. pe hal plak.. jd penunggu gua kan.. )


okies.. ni la award khas yg tak seberapa dari cutemiut utk all 202 followers..jemput ambil tanpa segan silu ok... tanda ucapan terima kasih sebab korang sudi menfolow aku.. maaf la klu aku tak dan nak menfolow korang plak..

so pada yg nak join contest... cepat..cepat.. tinggal lagi 2 jam utk aku terima penyertaan.. pastu.. hi..hi.. bye..bye.. ok.. :D


nak duit raya tak.. jom kumpul duit raya
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


12 ulasan:

Dee berkata...

thx rina..dh amik..cute cam rina gak..

miemiey berkata...

mekaceh..mekaceh..yee...nnti miemiey ambik yee....ooooo sekarng dah tamat contest kan....

miemiey berkata...

akak..ada tag tuk akak...

umminabilah berkata...

yea..dpt award lg..thanks akak...akak ade kad raye utk akak...silalh ke blog kita

mamarempit berkata...

baiknye hati tuan tanah....rasenye ni pes time saya komen kot kt blog awak...salu jd silent reader je...tp I dah 4low....hehehe...saye amek award & tepek tk side bar ok...

Cume saya tk serajin Jaja...& blogger lain...terutama bab2 kontes....saya kemalasan....ngeeee

hang_lipur berkata...

alaaa.... tak sempat plk jdk follower awak aritu... huhuhu... rugilaa tak dpt amik award tu! kalo jdk follower skrg.. bule tak claim award tu? kekekekeke

*muke tak malu! haahahahah

miera berkata...

thank yer..cutemiut78...saya dapat award dari awak...salam perkenalan...semoga dapat mengeratkan lg silaturahim antara kita...follow me ekkk...mamaalieya.blogspot...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wowwww...dpt teaddy bear plk la kali ni..bestnyerrrr

aku amek! terima kaseeeeeyyyyyy!!

ninie's corner berkata...

ooo......dpt 2 award ye...... maqaseh2x......

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

waaaaa..tenkiu..
emm kalo bleh nak tedy betoi2..huhu

zura@iwan berkata...

SALAM

WAHHH ada award ye....tq2 kak rina...tq juga kak pollow kite kan...eh dh pollow ke? hikss....

reen berkata...

sungguh bek ati tuan tanah ni...
semoga dirimu dberkati ALLAH..amion..
tq sis!!