N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Sep 2009

Mirul Merempit....!!!!

Salam Semua..


Hari ni mendung je cocer..
nak g keja tadi pun ala2 cam suam2 kuku je..
eemmm cam dah malas nak g keja gitu..
tapi memandangkan byk lagi keja yg perlu diselesaikan sebelum coti raya..
maka ku gagahkan jua melangkah.. (ecehh..eceh... melangkah gitu.. )
pergi kerja.. :D
okies... karang klu lagi dilayan sengal ni.. bertambah2 sengal aku ni..
so sebelum menceceh tak tentu pasal..
jom kita hayati doa harian ramdhan utk hari ke -26
wah.. tak lama lagi dah nak raya kan.. :D

Doa Hari – 26
Yaa Allah! Jadikanlah Usaha ku Sebagai Usaha Yang Di syukuri, DanDosa-Dosa ku Di ampuni, Amal Perbuatan Ku Diterima, Dan Seluruh Aibku Di tutupi, Wahai Maha Pendengar Dan Semua Yang Mendengar
*********************************
hah.. utk menceriakan hari yg mendung ni..
hari ni aku nak story mory pasal dak Mirul..
Rasa cam dah lama tak story mory pasal dia kan..
Asyik la sibuk ngan n3 lain je..
kesian dia.. diabaikan dari blog ni..
oopppss terpinggir utk sementara ya...
okies.. ni nak story mory pasal Mirul yg kemaruk ngan beskal..
rasanya aku ada pernah story mory pasal dia ngan beskal ni..
aksi2 ni adalah berlaku pada minggu lepas...
tapi disebabkan aku bz yg amat.. makanya ketinggalan la story mory ni..
kali ni Mirul bukan setakat buat aksi yg biasa 2 ok.. tapi aksi merempit ngan beskal...
jom layan 2 keping gambo yg sempat aku snap kan.. dimasa kejadian.. :D

wennnnggggg...... weeeeennnngggg.... weeeennnnngg..... tangan sambil memulas handle.. kononnya cam pulas minyak la gitu.. see siap berhelmet bagai.. dlm umah pun ko nak berhelmet ya nak oooii.. takpe menjaga keselamatan.. :D

aksi gaya konon cam nak buat peace.. tapi belum sempat nak jadi peace tu.. ibu dah snap dulu.. wakkkaakkkkaaakkkaaa... so lawak la ko Mirul..

ada je idea dia tau.. sekarang ni beskal tu dah macam hak milik dia.. smpi naik lunyai dikerjakan dek Mirul ni tau.. padahal beskal tu bukan dia yg punya... kakak sepupu dia yg berumur 7 thn yg punya... tapi kakak sepupu nya tu.. tak pernahnya dpt naik.. asyik la Mirul je yg naik.. last2 dia ngalah je.. malas nak berebut.. pastinya dia kalah... sebab Mirul lagi besar dari dia.. kesian dia.. tapi bagusnya mereka berdua ni.. walaupun cam tu.. tetap main sama2...

hah tu la dia story mory pasal dak Mirul Gebus tu.. :D


aku dah dpt pulangannya.. korang camne plak..

10 ulasan:

atty's berkata...

mirul nak merempit ye..hehhehe..

eis berkata...

gebus sungguh la..cekci je merempit :)

Zetty84 berkata...

Eeee...geram tau aunty tgk mirul nih...bambam sungguh...sgt comel okeh...!!! kalu jupe, cubit pipi dia...

psst...haha cam lawak la rempit nek beskal...hikhik...

Mas berkata...

Montelnye!

moMmY miMiL berkata...

Mirul pn ske wt peace x jadik cam mimil ye?

mirul, bln2 pose ni org seme tambah slim, awak smakin cute ye? iskh2!! ni msti mirul x pose nih..hehehe..

pandai dh naik beskal..aku malas nk belikn anak aku beskal, umah aku kn comel..kang abes dilanggarnye sofa2 aku..ekekeke..

Mrs. Adz berkata...

hahhaa..lawak la mirul ni..kesian kakak sepupu mirul tu..jgn sampai jadi mat rempit bila dah besar nanti sudah la ye sayang..

selamat hari raya..maaf zahir & batin

Nurhayati berkata...

hihihi cute la Mirul ni.. macam2 gaya betul tau dia ni.. byk tul imaginasi dia..sangat cerdik..

zura@iwan berkata...

wah...merempit lg ye mirul...jgn bsr kang duk merempit lak

r0ha!Za berkata...

hah mirul..kocik2 dh pndai rempit ek..hehe..jgn d amalkn bl besar k..dh la seksis sekali..gebus je

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

bagi la basikal kat danish plak mirul