N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Sep 2009

Kad Raya ke - 2 ;Ke - 3 dan Ke - 4

Salam semua..



Wah.. semakin dekat nak raya kan..
dah siap semua persiapan raya korang...
aku nak kata siap semua tak gak la..
cam tak sempat plak nak menyiapkan semua tu..
memandangkan raya hujung minggu ni kan..
dan juga sekarang ni tgh bz ngan keja..
eemmm tgk la nnti camne.
sebelum aku story mory lebih panjang..
jom hayati doa ramadhan tuk hari ke 25

Doa Hari – 25
Yaa Allah! Jadikanlah Aku Orang-.Orang Yang Menyintai Auliya-Mu DanMemusuhi Musuh-Musuh Mu. Jadikanlah Aku Pengikut Sunnah-SunnahPenutup Nabi-Mu, Wahai Penjaga Hati Para Nabi.
******************************************
okies buat masa ni tak mo story mory pasal persiapan raya dulu..
ni nak story mory pasal kad raya yg aku terima semalam
sejak aku start memblogging ni.. ramai kawan dan kenalan yg aku temui
walaupun tak pernah bersua di alam nyata..
tapi cam dah kenal lama di alam maya ni..
so ni aku nak publishkan kad2 raya dari rakan2 blogger gak..
kad raya yg 1st pun datang dari blogger gak.. aku ada story mory kat sini..
kad raya pertama yg aku terima dari Ms. Lilies pun sorang blogger gak..
jom tgk dari sapa yg beri kad raya kat aku utk kali ini
2nd kad raya yg aku terima utk thn ni..
dari member blogger sedaerah aku.. J@J@ bini the rock
actually kad raya J@J@ ni aku terima last week.. tapi tak dan nak publish kan kat sini..
so sorry ya Ja.. ampun kami penunggu gua.. ampun kan kami penunggu gua..

3rd kad raya utk thn ni..

dari MamaManja... tgk kad raya dari Bernas lagi tu.. so nice kan..

dan 4th kad raya utk thn ni

dari my sifu.. Rafflesia Merah simple dan menarik..
terima kasih pada semua yg sudi memberi aku kad2 raya ni.. pasni akan ku gantung di pokok ranting ku yg cute itu.. huah..huah..huah..huah..
okies tu dulu story mory pasal kad raya ni.. kot la hari ni ke.. sok2 ke.. ada lagi.. aku publishkan kat sini plak k...
p/s: semalam kan aku dpt parcel tau.. dpt hadiah besday lagi.. nak tau dari sapa.. next n3 k.. !! :D




2 ulasan:

JIVEBUMZ berkata...

banyaknye kak kite dapat 1 kad jer baru :D

J@J@ / Bini The Rock berkata...

heheheh......

glemer aku....masok TV!

;)