N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Sep 2009

Perserta2 Contest Hari Raya

Salam Semua...


Okies.. contest pun dah tutup.
Minta maaf pada yg lambat hantar penyertaan..
Contest ni pun dah sebulan kat sini..
dan rasanya jangka waktu.. pun dah lama kot..
Kot la masih ada yg tak perasan kan..
apapun pada sesapa yg tak sempat nak join tu.. lain kali cuba lagi k..
insyallah klu aku ada idea lagi nak buat contest.. akan aku war2 kan kat sini..
terima kasih pada yg sudi join contest aku ni..
so ni aku nak publishkan 24 perserta yg sempat join contest kenangan suasana hari raya

okies ni 1st group

2nd group

3rd group

4th group

okies ni la semua gambo2 yg menyertai contest ni.. macam2 aksi ada kan..(sorry ya pada mana gambo perserta yg tak berapa nak clear.. dan takde muka ke apa ke.. tu adalah kesalahan teknikal.. ) gambo2 asal semua dah aku hantar kan pada juri utk membuat pilihan.. juri2nya adalah dari salah sorang x blogger yg dah tak tegar dah... dan sorang lagi juri adalah cik abg aku.. dimana juri 1 akan membuat 10 pilihan gambo yg paling unik.. dan dari 10 tu nanti.. juri ke2 akan pilih 5 terbaik dan aku sendiri.. akan membuat pilihan dan menentukan sapa bakal menjadi 1st winner ; 2nd winner dan 3rd winner..

dan ni adalah back link perserta2 contest...

CR 1.mummy darin
http://oklahtu.blogspot.com/2009/08/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 2- retna- ako
http://anakomak6.blogspot.com/2009/08/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 3- j@j@ bini the rock
http://itissmile.blogspot.com/2009/08/contest-hari-raya-by-cutemiut78.html

CR 4- miszmama@haslinda
http://precious-mama.blogspot.com/2009/08/contest-aksi-menarik-hari-raya.html


CR 5- beebkiez
http://beebkiez.blogspot.com/2009/08/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 6- mrs. firdxora
http://mrsfirdxora.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasa-di-hari-raya.html

CR 7- mae
http://mae3third.blogspot.com/2009/09/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html

CR 8- reen
http://reen-permatahatikusayang.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 9- mawar berduri
http://wwwpinkydinkydoo.blogspot.com/2009/09/contest-bila-raya-datang-lagi.html

CR 10- sitisifir10
http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html

CR 11- fieza mamacun
http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 12- iqafiqah
http://iqafiafiqah.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 13 - zek
http://zadiebnufael.blogspot.com/2009/09/contest-cute-miut-kenangan-suasana-di.html

CR 14- erinsz
http://ehemsz.blogspot.com/2009/09/aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 15- cik n@n@
http://warkahbuatbulan.blogspot.com/2009/09/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html

CR 16- olin
http://olinsafura.blogspot.com/2009/09/jom-raya-entry-ini-adalah-entry.html

CR 17- mummy ayu
http://mummyayu.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 18- yan
http://mayaqarmyla.blogspot.com/2009/08/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 19- hang lipor
http://acitnadey.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 20- zana mamabatrice
http://mezanna08.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 21 - kinsyakrn
http://kinsyakrn.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 22- zara
http://zara-the-enigma.blogspot.com/2009/09/its-cuteits-for-aidilfitri-contest.html

CR 23 - e-car ibu eiyman
http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CR 24- hemy
http://hasnulefendi.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya

okies... aku nak terjah blog diaorg ni.. utk membaca n3 dan membuat pilhan utk n3 terbaik..

keputusan akan diumumkan selewat2nya pada hari

Selasa bersamaan 15 hb Sept 2009.

Klu cepat aku dpt keputusan.. cepat la aku umumkan..

6 ulasan:

JIVEBUMZ berkata...

wallaa kak ramainya yg join contest akak! sure glamer akak pasnie..

tahniah kak anjurkan contest yg best nie yer!

mamarempit berkata...

semangat tegar harus ada....go go go cutemiut....

gigih sungguh kamu ini....tahniah....

Gieyana berkata...

wahhh...good luck pada semua peserta..

aku suka tgk CR14, CR17 & CR21..spontan gitu..:)

[-suziey-] berkata...

selamat membuat pemilihan puan juri..

zura@iwan berkata...

selamat memilih yg layak ye....

reen berkata...

wow..tsnarai kt 2nd group la..

slamat mmbuat pnilaian ye juri..:)