N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Sep 2009

Cepat!!! Cepat!!!!

Salam Semua...

Hari ni terlambat skit nak buat n3..
sebabnya aku sedang mencheck it out dan menhapdet gambo2 utk contest tu.
sebelum aku meneruskan utk n3 kali ni seperti biasa jom hayati doa utk hari 20 kita berpuasa
Doa Hari – 20
Yaa Allah! Bukakanlah Bagiku Pintu-Pintu Sorga Dan TutupkanlahBagiku Pintu-Pintu Neraka, Dan Berikanlah Kemampuan Padaku UntukMembaca Ai-Quran Wahai Penurun Ketenangan Di Dalam Hati Orang-OrangMu'min.
***************************
okies mengenai contest kenangan hari raya atau aksi menarik dihari raya kat blog aku ni..
hari ni adalah hari akhir utk korang2 yg nak join tapi belum hantar n3...
masih sempat lagi utk korang hantar kan link n3 korang tu.. masih ada lagi beberapa jam sebelum pukul 12 kan.. makanya selepas saja pukul 12 aku takkan terima sebarang link n3 tuk contest ni..
setakat ni aku dah terima 22 penyertaan.. eemmm byk gak la..
tu semua n3 last minit yg aku terima pagi2 tadi..
dan petang ni gak aku akan serah kan gambo2 tu pada juri utk membuat pilihan..
nampaknya.. peserta yg menyertai melebihi apa yg aku target kan..
aku target dlm 20 penyertaan... ni kira lebih 2 utk setakat ni la
22 peserta pun aku rasa cam nak pening tgk.. semua menarik dan unik2 gitu..
eemmmm tuk pengetahuan korang kan..
aku akan buat 2 kategori...
satu kategori adalah pemilihan utk pemenang gambo paling menarik
hadiah utk kategori gambo paling menarik
akan ada utk 1st winner ; 2nd winner dan 3rd winner
kiranya ada 3 pemenang la...
dan utk kategori kedua..
aku akan buat pilihan utk n3 terbaik..
just utk satu pemenang ok..
n3 terbaik ni berdasarkan karangan korang yg kreatif menceritakan suasa hari raya dari gambo tu..
dan disini aku nak beritahu.. tak semestinya gambo menarik n3 pun menarik..
ada yg gambo amat menarik.. tapi n3nya tak berapa nak menarik perhatian..
ada n3 menarik.. tapi gambo kurang menarik..
makanya.. korang tunggu keputusannya k..
so klu sempat esok aku akan umum kan pilihan juri...
kepada sesapa yg masih nak join contest ni.. masih sempat utk korang hantar link n3 korang tu...
tapi ingat sebelum kul 12 ok..
selepas dari kul 12.. penyertaan tak akan diterima... :D
Good luck kepada semua perserta...




jom ramai2 kita kumpul duit raya..

4 ulasan:

miemiey berkata...

selamat memilih pemenangnya ye kak rina...

ibu_umairah berkata...

harap sume nya selamat yeee

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

rugi la..yana dah terlepas contest nih..nanti rina buat lagi ok..

reen berkata...

alamak karangn kita x brapa kreatif la..huhuhu..