N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Sep 2009

Surprise....

Salam Semua...


Tadi aku dah publishkan kad2 raya yg aku terima kan..
dan ni nak story mory plak pasal parcel dari pos laju yg aku terima semalam..
actually aku sendiri pun tak tau ada parcel ni..
sebab masa blk semalam memang tak de satu surat pun dlm peti pos umah aku tu..
semalam masa blk keja tu.. tgh duk layan budak Mirul tu,
skali abg ipar aku yg duk sebelah umah datang ngan bungkusan dan segala surat2..
terus pas kat aku.. kata semua aku punya..
wah.. kembang skit.. bila tgk byk nya.. ada kotak bagai..
ish..ish.. sib baik cik abg aku takde.. belum blk keja..
klu tak.. mau dia perli aku.. kata peminat yg beri.. hik..hik..hik..
sebab apa tau.. kat umah tu.. aku la yg kira paling byk dpt surat..
selain dari bil2.. kekadang ada gak member yg pos barang kat umah..
sebab tu cik abg aku kata.. aku ni ramai peminat.. :D
bila aku tgk nama pengirim aku dah tau dari sapa..
sebab dia pernah info aku nak pas something utk hadiah hari jadi aku..
thank you so much to Mummy_Ayu yg susah payah pas hadiah ni kat aku :D

hah.. ni dia kotak parcel dari pos ekspress..

segala isi dari kotak tu..nak tau apa dia..
*
*
*
*

duit raya utk Mirul. Ni kira duit raya Mirul yg pertama... thank Mummy Ayu..

kad raya ku yg ke -5


thank you so much mummy ayu.. nice je kawan ngan mummy ayu..

presie for my besday...


tarraaaaa... brooch epal yg blink..blink.. gitu.. sgt cantik..
skkkkeeee yg teramat sgt.. terima kasih sekali lagi utk mummy Ayu..
rasa terharu bila kawan sanggup pos hadiah utk besday...

hah tu dia.. yg membuatkan aku senyum je semalam... :D



nak duit raya yg berganda2 tak... jom la klik sini
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




8 ulasan:

Cho Zila berkata...

salam...
bila ler akak nak dapat kad rayani.. kad maya banyakler jugak.. hepi besdayler jugak,,,

Gieyana berkata...

tik brooch tue...

Mummy Ayu x nak kasi kt aku gak ker?kekeke

eya berkata...

rejeki tuh..hehe

mummy_ayu berkata...

suka juga bila u suka..present u pun dah sampai kat umah ibu ayu, tak sabar nak tengok..suwuh ibu bukak kan.dia kata cantik sangat.lagi tak sabar...thank u so much jugak ye.nanti kita posing posing amik gambar ek.seronok gak kawan ngan rina walaupun kita tak pernah jumpa.insyallah nanti one day kita jumpa gak.ok!

JIVEBUMZ berkata...

wah akak murah rezeki yer..sana sini org bagi adiah yer kak

cahayakasih berkata...

hepi besday :)

umminabilah berkata...

uish...dpt hadiah lg..bestnyer..

zura@iwan berkata...

wahh...besnya dpt hadiah gk..hehe...

nk jugakk..