N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Sep 2009

Penghargaan Terima Kasih

Salam Semua...

N3 kali ni masih lagi dlm mood nak beri award penghargaan untuk kengkawan. Blh gak dikatakan sebagai tanda penghargaan untuk kengkawan blogger yg wish besday aku tempohari..

Thank You Myspace Comments

rasa terharu gak la sebab ramai rupanya yg duk wish besday aku tu.. tak sangka la.. sejak aku mula berblogging aku dpt ramai kenalan.. dan tak sangka gak ramai diantara kenalan2 tu memberi ucapan2 yg menceriakan hari lahir ku.. so untuk semua yg telah meninggalkan ucapan2 selamat hari lahir ku tu.. tak kira la di ruang kotak komen atau di ruan shout box tuk dijemput untuk mengambil award ni sebagai tanda penghargaan dan terima kasih aku kat korang semua...

ni adalah sebahagian kata2 ucapan dari korang2 semua yg aku copy dan pastekan..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...
HAPPY BIRTHDAY RIENA!!!SEMOGA TERUS CERIA & DIRAHMATI YANG ESA!!!
2009 Ogos 27 07:51

ikiqzana berkata...
hapi besday ye.. moga pjg umur dn d murahkn rezeki..AMINajak la cik abang g buker puasa kt hotel.. hehehe..
2009 Ogos 27 07:53

mummYaeesh berkata...
happy birthday to u..happy birthday to u...happy birthdayyyy to riena...happpy birthday to u...pheww..penat ni nyanyi..terjerit2..dengar tak..seb baik puasa klu tak da minta belanja air tau..hikshappy bday dear..semoga dirahmati dan bahagia selalu!amin
2009 Ogos 27 08:09

Nana berkata...
riena, happy birthday..semoga panjang umur, murah rezki dan berbahagia selalu..amin.
2009 Ogos 27 08:10

mummy_ayu berkata...
happy birthday rina..nanti jengah blog ayu ek!!!
2009 Ogos 27 08:15

YanDarwisy berkata...
"Selamat Hari Lahir, Semoga panjang umur, Dimurahkan rezeki, Dipermudahkan jalan hidup dan Bahagia ke akhir hayat". Ikhlas yandarwisy.blogspot.com
2009 Ogos 27 08:20

atie berkata...
Happy birthday rina, ala baru 30 an kan, muda trang2 tang lagik tu,...hihi.Moga rina dapat apa yang diimpikan selama ini dan bahagia selalu ye...
2009 Ogos 27 08:28

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...
hepi besday rina..sama besday sama umo dgn asben yana ^_^
2009 Ogos 27 08:29

Gieyana berkata...
Happy besday to you...10x..lalalalala (dlm versi nyanyian yer)Di bulan yg mulia nie, seiring dgn kelahiranmu...aku sebagai sahabat doakan agar ko bahagia2 selalu..dimurahkan rezeki & semua yg baik2 la yer...:)
2009 Ogos 27 08:35

Purpleheart berkata...
Allah selamatkan kamu,Allah selamatkan kamu,Allah selamatkan Maiza Azrina,Allah selamatkan kamu...semoga berbahagia hendaknya..
2009 Ogos 27 08:38

alimaz berkata...
salam...hepi besday kak rina...semoga dirahmati allah hendaknya...dipanjang kan umur dan dimurahkan rezeki...dan berbahagia kak rina sekeluarga hingga ke syurga....amin....
2009 Ogos 27 08:39

[-suziey-] berkata...
happy besday to u....happy besday to u....happy besday to rinaaaaa....happy besday to u....!!!....big applause pls for the besday girl..ekekek:Dsemoga hdp mu dirahmatiNya dan dilimpahkan dgn rezeki berganda2:)
2009 Ogos 27 08:47

Mama-Danish & Sarah berkata...
HAPPY BIRTHDAY CUTEMIUT...SEMOGA SENTIASA CERIA DAH BAHAGIA HENDAKNYA....
2009 Ogos 27 08:52

nza berkata...
hepi besdy cutemiut...moga pnjang umur, murah rezeki n bhgia slalu...eh, sama dgn besdy ank saudara kak nza, iman amsyar..mlm nnti mamanya nk blanje kami....
2009 Ogos 27 08:56

MiMiEZaN ZaHRa berkata...
happy birthday rina..semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa diberkati oleh NYA..
2009 Ogos 27 09:01

mama tisya berkata...
happy busday rina..sama busday ngan adik lelaki kita
2009 Ogos 27 09:01

Ahliahnizam berkata...
Selamat Hari Lahir. Semoga kematangan seiring dengan usia, Insya-Allah :)
2009 Ogos 27 09:06

Nurhayati berkata...
HAPPY BIRTHDAY SIS REENA!!!semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.owh ye semoga Mirul cepat2 dapat adik, sian dia main sorang2 takde geng.. hihidapat ape pressie kali ni? =)
2009 Ogos 27 09:19

AkMa berkata...
Happy 31st birthday to rina..moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
2009 Ogos 27 09:47

Zetty84 berkata...
HAPPY BIRTHDAY AKAK RINA....SEMOGA DIPANJANGKAN UMO N BERBAHAGIA DISAMPING HUBBY TERSAYANG HINGGA KE UJUNG NYAWA...AMIN...tul tu ckp akak yati...Mirul x de geng laa...tambah la lagik...heheh...
2009 Ogos 27 09:51

miela77 berkata...
Hepi besday to you...moga panjang umor, murah rezeki dan sihat serta bahagia selalu...muuuaahhhh...
2009 Ogos 27 10:34

Oja berkata...
selamat hari lahir...moga panjang umur murah rezeki...may u always as happy as ur now
2009 Ogos 27 10:39

Dee berkata...
Happy Birthday Rina..may all your wishes come true..
2009 Ogos 27 10:44

JIVEBUMZ berkata...
kak cute, hepi bufday to u.. semoga Allah panjangkan usia akak dan murahkan rezeki akak sekeluarga yer..amin
2009 Ogos 27 10:57

J@J@ bini the rock berkata...
Amboi ko Rina...tak hengat2...sambut raya smpi 2 kali...jeles betol aku nie...Selamat hari Lahir sayang....
2009 Ogos 27 11:15

ibu_arifa berkata...
HAPPY BIRTHDAY KAK RINA..semoga sihat selalu..dimurahkan rezeki..sentiasa bahagia bersama keluarga terchentaa..
2009 Ogos 27 14:42

beebkiez berkata...
hepy besday 2 u..hepy besday 2 u..hepy besday 2 u..hepy besday 2 K.Rina..hepy besday 2 u..Semoga K.Rina & family panjang umur dan dimurahi rezeki...
2009 Ogos 27 15:53

MiszMama@Haslinda berkata...
ni nak kena wish awal2..takut terlupa..epi besday ye..
2009 Ogos 26 07:13

babyluv_ayang berkata...
wah.....boleh ler mintak bj raya include sekali duit raya sekali ngan cik abg tu.....heheheheheh....anyway, ni besday wish advance punyer tak....happy besday, dik...insyallah senantiasa ceria, sihat senantiasa utk adik sekuarga yek....n sentiasa mencapai apa yg diingini hendaknyer....amin
2009 Ogos 26 09:18

Zura@Iwan berkata...
lagi shari ye....slmt hari lahir..
2009 Ogos 26 11:49

Mummy Dasy berkata...
Rina, Happy b'day, semoga pjg umur, murah rezeki,bahgaia sentiasa & diberkati selalu hendaknya.... Aminnn
2009 Ogos 27 09:29

Ms.Lilies berkata...
epi besday :D
2009 Ogos 27 12:59

ijan berkata...
alahai ciannyer cik abg x ingat umur...tp xper at least dia ingt gak besday akak..hapy besday...
2009 Ogos 27 13:09

MaMa aYiN_FaSHa berkata...
ala..cik abg gurau2 manjer jer tuh..hehheheNyway..Rina..Happy besday..moga panjang umor & murah rezeki...berlimpahlimpah..amin..
2009 Ogos 27 13:25

mumy berkata...
happy besday dear!
2009 Ogos 27 13:52

eya berkata...
alamak..terlewat suda nk wish..epi besday kak..semoga diberkati dan bahgia sll hndknye..
2009 Ogos 27 22:29

mae berkata...
alamak..trlambt jgak..selamat hari lahir buat cutemiut..semoga pnjang umur dan dimurahkan rezeki..
2009 Ogos 28 01:32

reen berkata...
adoyai...smlm x dpt on9..apapun..SELAMAT ULANGTAHUN YG KE 31 SIS..smoga dpnjangkn umo...murah rezeki..bahagia bersama kluarga tercinta...
2009 Ogos 28 08:53

neezareef berkata...
happy besday..semoga ape yg dicta2kan tercapai
2009 Ogos 28 10:14

Mamamanja berkata...
hepi besday cute..sori... semalam x sempat nak jengah dan wish...harap x terlambat lagimoga bahagia hingga ke akhir hayat
2009 Ogos 28 12:46

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...
hepi 31st besday.. May Allah bless u..
2009 Ogos 28 14:15

nasazfrog... berkata...
selamat ulangtahunmu yang ke 31,, uhhh kakak la ni,, hehehehe tapi muka nampak cam adik2 jer,, uhhh kira muda la tuh,,, semoga kehidupanmu diberkati..amin:)
2009 Ogos 28 15:07

miemiey berkata...
happy birthday to u...
2009 Ogos 29 02:28

honeylanz berkata...
happy birthday!! marveless sungguh cake tuh.. so orange ;)
2009 Ogos 28 11:10

Mama_Aqish berkata...
masih tak terlambat lagi nak wish ni....."HAPPY BIRTHDAY" semoga panjang umur & dimurahkan rezeki...hadinyer yang paling best sekali...tahniah ek...
2009 Ogos 28 11:29

Tukang cerita berkata...
Hepi besday kak...bling2 lah raya ni yer :)so sweet... :)
2009 Ogos 28 14:37

zino berkata...
banyak nya dapat ucapan yg kreatif...bila birthday tu ya.. dah wish ke belum agaknya heheselamat hari lahir tertanggoh.. semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan..
2009 Ogos 29 11:56


ni la sebahagian yg memberi ucapan selamat hari lahir padaku.. ada lagi yg tak dpt aku nak pastekan disini.. apapun kepada semua yg membuat ucapan hari lahir pada ku.. dijemput ambil award penghargaan tu k.. aku berbesar hati nak beri kat korang semua.. terima kasih yg tak terhingga... sayang korang semua...

p/s: hik..hik..hik.. aku ada gak dpt hadiah besday dari salah sorang rakan blogger.. nak tau sapa.. tunnnggguuuu !!!


pening nak cari duit raya...?? Jom buat duit raya.. pulangan pastinya berganda..
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



11 ulasan:

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

wahh..wish bsday pun dpt award erk.. tenkiu2 kak rina..!

ikiqzana berkata...

mekaseh.. zana ambik tau.

mae berkata...

sama2 n thanks..nnti kite ambik..

reen berkata...

sentap lg beb!!!hik3..

bek ati tul la sis ni...moga murah rezekimu sis..amin..

mekacih ye..mmuaaahhh!!:D

CuTeMiUt78 berkata...

~e-car nazrin~
sama2.. tanda penghargaan

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
heh..heh..heh.. sama2 ambil la jgn malu2

CuTeMiUt78 berkata...

~mae~
sama2.. ambil k

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
walllaa smpi tersentap ko ya

miemiey berkata...

ada award lagi..nti miemiey ambik..mekasih ye kak rina yg cute miut..kl ada lagi jgn lupa ite yee...hehehe....cantik sgt ....

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

bestkan..rasa dihargai..

iManAzRaf berkata...

br je jengah blog neh.. maafla ye, lmbt wish.. hepi belated birthday.. moga dpnjgkn umo, dmurahkn rezeki...