N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Sep 2009

Eh !! Pe Hal Ni ??

Salam Semua..
Tajuk cam saspen je kan...
cuba korang tgk situasi aku kat office hari ni

eemmm ni gambo aku hari ni..

hah... dah mcam rupa ninja tak...

hik..hik..hik..hik..

gambo ni aku snap ngan hp cap ayam je.. sebab tu agak blur..

napa plak aku camtu dlm office ni kan...??

eemmm cam n3 yg lepas aku ada beritahu.. office aku dah mcam tokang pecah kan..

sebab apa tau..

*

*

*

*

*

sebab ni la... ada org tgh duk mengecat office ni..
sebabnya minggu depan ni.. buyer beso.. nak dtg..
buyer beso ni adalah buyer terpenting kat kilang aku..
dan aku adalah salah sorang yg incharge utk buyer ni...
korang nak tau... buyer dari mana.. NIKE
ya.. aku adalah salah sorang excutive yg kendali kan buyer NIKE ni..
kilang aku ni adalah supllier kain2 utk NIKE ni..
makanya bila HQ utama yg akan turun dan melawat kilang kami.. (eh aku ada share ke ngan kilang ni..)
makanya bertonggang langgang la kami semua.. memastikan semua is perfect...
mesti la nak semua baik kan.. klu tak karang ada kena reject order plak.. rugi dah kilang ni..
eemmm selalunya HQ NIKE ni akan datang melawat dlm jangka masa 2 thn sekali mesti datang melawat... macam2 yg nak di check.. dari dept spining ; kniting dan juga dyeing ( aku di bhgn dyeing production.. )
eemmm jadi hari ni adalah hari mengemas2 semua bahagian yg terlibat.. termasuk la bhgn aku.. (library for hanger sample..)
makanya pagi2 lagi tadi.. aku duk punggah semua barang2 yg nak dikemas..
dah memang tak rupa office dah.. cam stor pun ada.. hik..hik..hik..
aku bertutup mulu + hidung bagai tu.. habuk wweeeiii... ngan bau catnya lagi..
eemmm tu yg ala2 ninja dah ni...
okies la korang.. aku nak sambung mengemas tu...
SELAMAT BERBUKA PUASA
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU...
SELAMAT BERSANTAI BERSAMA KELUARGA TERSAYANG




JOM LA KITA BUAT DUIT RAYA...

34 ulasan:

honeylanz berkata...

has pun keje hr ni.
selamat berhari minggu jugak!!

Nurhayati berkata...

hihihi... bau cat kuat sangatkan.. nanti suh company beli cat yg takde bau tu.. tak de la nak pakai mask..

tapi kitaorg kat sini pakai mask dlm opis sbb h1n1..huhu

r0ha!Za berkata...

hik..hik..hik..xpe kak,muka ala ninja skjap jerk..yg penting nk kemas2 tu kena la pkai mask..

ninie's corner berkata...

ok le tu.....utk jg kesihatan..... bila dah mengemas2 tu ttu berabuk....kang selsema plk.....

- mencegah lebih baik dr merawat -

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Semoga Ramatex semakin bertambah maju.......

pssttt!! HQ NIKE tu kat mana ha?? AS ke?? glemer la ko...silap2 masok TV nnt...

miemiey berkata...

keje oh upenya ari ni???ingatkan berhari minggu bersama keluarga...kemas laa dulu cantik2 yee..elok laa pakai topeng elak habuk kan ...bimbang gak selsema kan.

reen berkata...

mcm pnah ku dngr ramatex tu>..

udah mcm doktor gg la..hahaha..

time orng beso dtg je ke sibuk2 ngemas???..kihkihkih..

miemiey berkata...

akak rina,,boley ajar tak cam ane nk kekal kan n3 kat plg atas walaupun masuk n3 baru..cam n3 contest tu kekal jee,,,sila beri tunjuk ajar adik yg baru nak belajar nih yee..huhu...

ZaEr.. berkata...

hehe..kat rmh z ni plk..masing2 sibuk cat rmh.Penin2..nek loya bau.Kalau x pose xpe.Dugaan...

nza berkata...

skolah kak nza pn br siap cat. mmg xtahan bau. plg xthn nk kena kemas blk brg2 yg menggunung tinggi tuh...

JIVEBUMZ berkata...

patutla dah rupa ninja..rupanya bau cat melebihi segalanya..hihi

iManAzRaf berkata...

lor.. igtkn sobab tkt hini tuh.. hehe... bolan2 pose neh, mst rs berpinar je pale bile bau cat tuh... hee.. nway.. slmt berbuka,,

iManAzRaf berkata...

eh, silap lak.. h1n1... heheh.. ampun..

Tukang cerita berkata...

kira 2 dalam satu lah ek...'takut habuk n takut H1N1
:)

[-suziey-] berkata...

ooo ko keje kt kilang ek..bonus msti best ni..kilang kan beso..client n hebat..nike lg..hehe

umminabilah berkata...

hari mgu pun keje ke?? em xpelh untk syarikat jgak kan..anyway caiyuk2..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

hehe..bau busuk cat murah kot..

mummy_ayu berkata...

ingatkan pasal H1N1,rupanya pasal cat..sabar je la ye...

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
oh.. keja gak ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
emm actually bau cat tu tak la kuat sgt.. tapi disebabkan habuk n H1N1 pun ya gak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
yup betul..betul..betul :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ninies corner~
yup... betul....betul..betul.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
HQ nike kat usa.. eemm takde maknanya aku glamer masuk tv.. sebab takde la smpi station tv tu nak dtg sini.. :D ni kira cam sport check tuk ISO la

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
oppss.. belum pun hari minggu.. baru sabtu.. memang pun :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ala buat2 tak tau plak.. eemmm selalunya gitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zaer~
ha'ah kan ada setengah cat tu blh buat fening pala kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
ha'ah betul tu kak

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
hik..hik..hik.. bukan pasal tu je dik... pasal habuk pun ya gak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~imanazraf~
eemmm pasal habuk pun ya gak tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
lebih kurang kot

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah aku ni keja kilang je.. bukan cam keja gomen.. eemmm takde maknanya dpt bonus besar... dah 2 thn takde bonus tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
oppss... bukan keja hari minggu.. memang sabtu keja daaa.... kita ni kuli je.. takde share ngan syarikat pun.

CuTeMiUt78 berkata...

~yanadzul~
eemmm ntah la.. agak kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
pasal habuk gak tu