N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Sep 2009

Hai Pengikut yg Ke 200

Salam Semua...


Sempena ngan tarikh 9.9.09 ni.. aku nak buat skit surprise la..
korang tgk gambo kat bawah ni..

eemmmm tak sangka gak la.. blog aku yg biasa2 ni rupanya ada ramai gak peminat ya..sehari2 aku tgk angka "PENGIKUT" blog aku ni bertambah2... tapi napa plak aku nak buat surprise kan..??? baru setakat byk tu.. dah nak kecoh kan.. eemmm actually aku bukan nak beritahu berapa ramai dah yg mengikuti blog aku ni.. tapi aku nak buat surprise utk

'pengikut yg ke - 200'

makanya aku nak umukan disini.. pada sapa yg bertuah menjadi pengikut yg ke - 200 tu.. ada hadiah misteri menanti.. tapikan dengan syarat.. org tu belum pernah ikuti blog aku ni.. maknanya.. klu dah pernah follow tu.. tak de harapan la utk gift tu.. ni kira utk follower yg baru..(kepada silent reader ke.. yg mana selalu baca secara senyap tapi tak follow..hah cepat2 follow mana tau nasib dpt kan.. )klu ada yg ngelat... awass..looorr.. :D

so jom kita nantikan sapakah pengunjung yg sudi menjadi followers cutemiut yg ke 200


nak raya dah... jom tambah duit raya

13 ulasan:

Mas berkata...

Saya berjaya menjadi pengikut ke 200!! Yeah, tak sabo nk adiah misteri..hik2, salam ukhuwah, salam ramadhan....

kuina berkata...

dah terlepas peluang...

nza berkata...

wah, tahniah le ye cz follower dh 200++ tu....

zura@iwan berkata...

wahhh...ada surprise tu follower yg ke 200...

tahniah dh cecah follower yg ke 200...

Nurhayati berkata...

blog ni femes mesti la ramai readers =)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

ala rugi,nak gak hadiah misteri

CuTeMiUt78 berkata...

~mas~
oh tahniah ya.. nantikan hadiah misteri tersebut

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina~
hik..hik..hik.. takpe cuba lain contest plak k

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
mekacih kak tak sangka ramai rupanya yg minat ngan blog ni

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
hik..hik..hik.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
rasanya biasa2 je blog ni... tak la fames ames pun.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yanadzul~
dah terlepas, takpe cuba lain contest plak

miemiey berkata...

memang dah tau tak berpeluang...huk..huk...