N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Sep 2009

Pemenangnya..!!!!

Salam Semua...


Selepas dah buat sesi penilaian..
duk tgk berulang kali...
duk belek2 gambo peserta2 ni..
setelah smpi juling2 mata nak menilai..
makanya saat yg dinantikan...
Pengumuman.. raya..
eh pengumuman pemenang "contest aksi menarik hari raya"

dari blog cute miut..setelah fening pala utk mencari pemenang.. makanya juri telah sebulat suara utk memilih


1st Winner

yg memenangi hadiah jam tangan


**********************************************

2nd Winner

yg memenangi hadiah handbag english style

***********************************

3rd Winner yg memenangi kerongsang / brooch mutiara


**************************************


4th Winner


yg memenangi rantai tangan dari mutiara

*************************************

5th Winner
okies.. tuk tmpt kelima ni.. juri pertama ada membuat pilihan tuk perserta CR 21 yg tersenarai dlm top 10 shortlist.. manakala juri kedua plak telah memilih CR 1 sebagai tmpt ke 5.. dan aku selaku ketua juri.. telah memilih kedua2 perserta ini utk share duk ketempat ke 5.. dan hadiah utk tmpt ke - 5 ni last minit prepare

frame gambo yg sama kedua2nya.. sama adil gitu kan.. :D


okies... tu la pemenang utk kategori gambo aksi paling menarik...tahniah kepada semua pemenang.. pada yg tak menang...jgn bekecil hati.. serperti yg aku katakan semua penyertaan amat la menarik perhatian.. dan memang sukar utk kami buat pilihan..apapun adat la pertandingan ada menang ada kalah kan.. ooppss sebelum terlupa ada lagi sorang pemenang utk kategori kategori n3 paling kreatif ... hah ni memang mencabar sungguh la weeii.. memang juling mata aku membaca satu2 n3 tau.. okies utk kategori n3 paling kreatif tu.. dimenangi oleh

jom kita baca n3 kreatif dari blog cik n@n@ ni k..n3 berbentuk ala2 cam pantun gitu.... :D


Berseri-seri pengantin baru,
Tambah berseri bila 'berisi',
Suami tercinta sudah setuju,
Di sg petani raya dirai...

Dengan tekad dan jati diri,
Cubalah sayang berhenti merokok,
Puas kucari dimana suami,
Rupanya nun.. dia atas pokok.

Syawal disambut dengan ceria,
Ramadhan berlalu tinggalkan kita,
Alangkah indah beraya berdua,
Tambah indah andai bertiga.

Wahai cutemiut nilailah saya,
Kalau menang rezeki anak
,Namun saya takkan kecewa,
Andai entry ini tidak berjaya.

korang blk gak baca dari blog cik nana ni. Dimana aku copy n pastekan kat sini dan utk kategori ni hadiahnya

memang lain dari yg lain dan kreatif gitu... yg lain2 pun kreatif gak.. naik juling tau aku membaca setiap n3 perserta2... ada yg menyentuh jiwa.. ada yg ala2 cam biasa je.. apapun semuanya kreatif dan menarik....

apapun keputusan telah pun dibuat..
maka tahniah kepada semua pemenang.
Aku harap jangan ada yg berkecil hati..
andai ada tersalah silap dari pihak penganjur..
harap jgn disimpan didalam hati...
dan juga jutaan terima kasih kepada semua yg sudi menyertai contest ni...
walaupun tak menang... aksi2 raya korang utk contest ni.. memang amat menarik sekali...
so seandainya ada lagi contest di blog cutemiut ni..
mari la ramai memeriahkan contest cutemiut..

p/s: kepada pemenang2 contest diminta menghantar alamat ke azrina@ramatex.com.my ataupun ke cutemiut78@yahoo.com anda secepat yg mungkin..
p/s: hadiah2 terakhir adalah sponsor







jom buat duit raya..
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277





19 ulasan:

neezareef berkata...

tahniah kpd para pemenang...lawo lak hbag tu

Gieyana berkata...

TAhniah pd yg menang yer..wahhh..picca yg aku suka suma dpt menang yer..:)

moMmY miMiL berkata...

congratulation pd yg menang..

wahh! meriah n lumayan sungguh hadiah2nye..rugi plak x join..sori la rina, x sempat nk join contest ko nih..

p/s : sebok dok menggentel biskut raye aku tuh..maklum la, business ni dtg skali dlm setahun jee..hehe..

ninie's corner berkata...

tahniah la kpd semua pemenang..... rezeki di bln posa...... adiah nyer bkn main lg.......

AKO berkata...

walau x dapat tapi TAHNIAH buat sumer pemenang :)

Tukang cerita berkata...

wahhhh...hadiah hbag tak tahan tu...
TAHNIAH lah tuk semua pemenang...
:)

olin berkata...

maceh. xsangka plak menang. hehe~

kinsyakrn berkata...

t.ksh tuan rumah..Gieyana pon sb saya tmasuk dlm pilihan Gieyana. Xsangka menang wlu no. 5 itupun menguatkan semangat join mummy2 kat sini. Nak email add plak. Wacha...

reen berkata...

tahniah kepada pmenang2!!...
yg x mnang tu cuba lg tahun dpan ye..huhuhu..:)

Na Shari berkata...

Wah..cantiknya semua hadiah. Yang paling cantik sekali, handbag dengan brooch... :)

eRiNsZ berkata...

ye yeaaaA pink family mnang
suka~suka~suka.....

Thanks che' cute
ummuarghhh

weoll ader jam baru, raya nie...
kne cari jam tuk eisya lak pasni..
sedondon gitew hehe

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

alhamdulillah rezeki bln ramadhan.. x sngka pnyertaan last min. b'jaya m'gondol hdh tmpt ke-3.. x sia2 ku p'taruhkn gmbr ketua rombangan b'sama ahli rombongannye.. hehe..

thnx judges!!

J@J@ / Bini The Rock berkata...

TAhniah kepada semua pemenang....

hadiah di bulan ramadhan

nza berkata...

Tahniah kpd sume pemenang...jelous daku tgk adiah2 tuhh...he.

Mama-Danish & Sarah berkata...

tahniah utk semua pemenang...

zura@iwan berkata...

tahniah2 kpd pemenang....wah hadiah2 amatlah menarik...jelesnya...hikss

mummy_ayu berkata...

mummy ayu ngan hero mummy menang..ye ye! sukanya..patutla rasa rasa nak beli handbag raya, tapi tak terbeli plak..rupanya nak dapat hadiah handbag...suka..second place lagi..thanks rina..thank you juri...suka sangat!

hang_lipur berkata...

tahniahlaa kpd yg menang... huhuhuh mgkin saya next time yer!

MAMADANISH78 berkata...

hadiah semua best2..mamaD paling suka tgk handbag tu la....cantik giler...nk satu leh...wakakaaa..gurau jek..