N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Sep 2009

Eh ! Napa Hidung Mirul tu ???

Salam Semua..




Okies kita lupakan jap pasal raya.
la ni nak story mory pasal dak Mirul yg hover aktif tu..
Mirul sekarang ni dah pandai tau..
nak pakai powder sendri, nak sikat rambut sendri..
walaupun kekadang tu.. ntah jadi apa..
nak marah pun cam lawak je aku tgk...
nantikan klu dia duk depan cermin..
blh la dia duk tersenyum sorang..
pastu buat ala2 posing2 sengih2 gitu..
memang lawak ler..
tapi sekarang ni aku kena sorok kan semua bedak2 kat umah tu..
klu tak habis dia duk main..
teraburkan bedak2 tu satu umah..
jom tgk apa yg dia dah buat ngan bedak
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hah.. seee... dah macam rupa apa je ko Mirul comot yg amat..
sib baik tak masuk hidung..
kejadian ni masa kat umah mak aku..
habis dia duk tonggeng kan botol bedak tu..
tu baru skit yg dia letak kat muka..
kadang kan smpi habis satu badan dari hujung rambut sampai hujung kaki dia letak bedak..
hah tu la satu lagi aktiviti dia ngan bedak...



duit raya yg berganda.. klik bawah ni


12 ulasan:

miela77 berkata...

Alahai...mirul...habis la powder tu dia main nanti...baju raya dah beli?

Meh amik kad raya daku n join my new contest..

Kad Raya da dapat ke..

Mrs. Adz berkata...

haha..lawak la mirul ni..pandai nak make up ye..ikut mama mirul la ni..hihiii

eya berkata...

mirul yg mkn gebus..comel

JIVEBUMZ berkata...

iks iks mirul dah pandai berdikari rupanya

umminabilah berkata...

putehnyer muke mirul..pdai main bedak yek...nti nbilah bsar agaknye mcm ni gak ye...

atty's berkata...

mirul kena cari awek anak tauke bedak nie..ekekekeke ..

Nurhayati berkata...

mirul wat bedak sejuk ek..
sblom raya ni, dia pun nak gak wat facial muka hihihi

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

so CUTE!!

moMmY miMiL berkata...

budak2 mmg ni je la kejenye..
kt umah aku, berbotol2 bedak si mimil kejekn..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

ayo yo.yo..apa sudah jadi mirul..hehe

yantz-yeem berkata...

hahahaha budak2 mmg suka main bedak...

salam aidilfitri dari kami...yantz-yeem & aqil...

ikiqzana berkata...

biasa la bebudak... ank2 zana pun suker main bedak gak... x leh nk larang...