N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Sep 2009

Contest Ditutup !!!!!

Salam Semua...
PPPPPRRRRRREEEEEETTTTTTTTTT!!!!!!!!
Okies ni nak buat pengumuman....
maka sekarang ni jam dah pun tepat ke angka 12..
dengan ini aku umumkan...
contest kenangan suasana hari raya
telah pun ditutup..
segala penyertaan selepas dari waktu ini..
tidak akan dilayan.. harap maklum..
kepada perserta2 yg dah pun join ..
good luck utk anda semua..
nantikan keputusan pemenang
akan ku beritahu secepat yg mungkin...
tttuuunngggguu... !!!!!



jom la tambah duit raya...


6 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ko ketok pintu rmh aku nnt ye bila ko dah umumkan!

olin berkata...

selamat menilai~

J@J@ / Bini The Rock berkata...

berdebar2 nye aku...cam tunggu nak dinikahkan plk....
kehklhekhehh!

[-suziey-] berkata...

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xsempat nk join..adeiiiii...sori rina...sori sgt2 ok..huhu..adeii..camne bole termiss nih..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

alamak..refre dah bunyi wisel..tak dan lor

reen berkata...

a.ah la..wisel dh bunyi..
jom kita lariiii..

alahai..dh tutup ye..cm skjap je..huhuhu..