N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Sep 2009

Dah Dpt Top 10

Salam Semua..

Wah.. sgt fening lorr..
eemmm actually kan korang.. aku dah dpt senarai top 10 shorlist dari pihak juri
utk contest aku ni...very the ekpress kan..
eemmmm nak aku publishkan ke.. sapa yg tersenarai tu...??
takpe.. aku tak kan publish kan hari ni.. sabo aarrr..
sekarang ni dlm sesi penilaian utk pemenang..
dan ni aku nak umumkan satu berita gembira..
selepas disscuss ngan juri kedua aku..
(cik abg aku lor.. )
makanya kami berbesar hati nak tambah hadiah tuk kategori gambo paling unik...
jadi aku akan buat penambahan hadiah utk pemenang tmpt ke 4 dan juga tmpt ke 5..
memandangkan lepas dari target kan.. klu blh nak beri semua tau..
sebab semuanya amat la menarik sesangat... semua ada value masing2..
tapi budget lari maaaa...
makanya hanya blh ada pemenang utk pertama ; kedua ; ketiga ; keempat dan juga kelima..
hadiah ke- 4 dan ke -5 tu adalah cenderahati (ada org nak sponsor tau..)
so esok aku akan umumkan 10 top shorlist dulu... baru diikuti ngan pemenang sebenar k..
la ni aku tgh menilik satu2 n3 perserta.. utk dinilai...



eh... mari2... buat duit raya..

8 ulasan:

Mama_Aqish berkata...

ape hadiahnyer tu...walaupun tak masuk tapi tak sabo nak nengok hadiahnyer...

HEMY berkata...

link ke blog saya kat entri bawah tak betull..huhu

olin berkata...

apa ek hadiahnya?

tunjuk le gambor hadiah tu sket. hehe~

iqafi berkata...

wah2..agak2 sy tersenarai tk eh?
hehehe

ZARA 札拉 berkata...

aduhai~

tak sabar~

Wanie berkata...

a'ah la tak sabar nak tgk pemenang ngan dpt hadiah apa...:)pewettt

hang_lipur berkata...

fuh!! gilerr hebat penilaian nyer... suspen plk rasa... dpt saguhati pun jadilaaa... hahaahah

reen berkata...

wahh..ada adiah tmbahan ye sis..

memang bagus tul la sistem pngadilan cntst kt sini..
ap la adiahny..wlu x bkmungknn mnang nk tau ap la adiahny..