N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Sep 2009

Kad Raya Cutemiut!!

Salam Semua...


Klu tadi aku dah publishkan aku dpt 1st kad raya kan...
so kali ni kepada sesapa yg telah menghantar alamat2 pada aku
nantikan plak kad raya dari aku..

semalam aku dah settle kan urusan pengeposan kad2 raya ni..
thn ni bajet dlm 60 kpg.. lebih skit dari thn lepas..memandangkan tinggal beberapa hari kan kita nak berpuasa..makanya klu korang rasa nak balas.. silakan.. tapi klu tak sempat.. takyah la.. aku tak paksa.. aku hantar kad raya ni pun sekadar suka2.. dan tuk mengeratkan lagi ikatan persahabatan dengan kawan2... aku hantar kad raya ni ikhlas tuk kawan2.. sebab ada gak yg kata.. aku hantar kad raya mana blh minta balasan kan... so terpulang pada korang k.. korang beri aku lagi skkkeee terima...

hah.. ni la rupa kad raya dari aku..(ooppsss ada nama sapa tu.. ) ni semalam sebelum aku hantar pada despatch tuk pos kan..sempat la aku snap gambo... :D
so nantikan posmen dtg kerumah anda.... :D
jom tambah duit raya...

8 ulasan:

De' Sal berkata...

Amboi banyaknya kad raya tu,gigih betul adik kita ni ya,untuk kak sal ada ker.....dah nak raya ni,sempat tak sampai belum raya ni..

nza berkata...

wah, byk nyeerrrr kd raya tu...Kak nza tgh tunggu nihh...

reen berkata...

wow...bnyk giler sis...
yeah2!!!..dh dpt da...tq sis..

Mama_Aqish berkata...

untuk kiter tak de ker???nak gak...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

xsabar2 nk tima kad raya dr akak ni..

neezareef berkata...

klu x smpt smpai sblm raya maka lps raya ade lg yg masih dpt kad raya nih

olin berkata...

haha.. nama olin la atas tu.. maceh ye kak~

MAMADANISH78 berkata...

tq Rina..mamaD dah dapat dah kad raya Rina tu..happy sangat...ade gak org ingat kat mamaD ni...uuuhuhuuu