N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Sep 2009

Syukur Alhamdulilah !!

Salam Semua..
Aku baru je blk dari spital BP..
tgk keadaan biras aku tu..
syukur alhamdulilah.. dah sedar pun..
dan dah tak guna mesin dah..
lega aku tgk..
cuma masih kena masuk air + susu
utk tambah tenaga dia skitt...
eemmmm takpe la.. kan.. sekurang2nya dia dah sedar dan ada la tenaga..
bila aku tanya ngan kakak ipar aku apa yg doc kata..
Dia cuma kata doc hanya refer kat rekod lama..
Emmmm klu ikut rekod lama.. doc kata biras aku tu ada ketumbuhan kat kepala..
tapi tak dpt gambaran yg lebih jelas..
klu betul la ada kan.. hari Isnin ni dia kena ke Hospital Sultan Ismail JB
untuk jalani sesi radiotraphy (eemmm betul ke eja ni.. hentam saja la.. janji bunyi lebih kurang)
mudah2an.. tak de la apa2 yg serius..
berkenaan ngan SAKA tu.. sebenarnya kan korang..
kakak ipar aku memang ada ikhtiarkan.. utk buang.
Semalam masa kakak ipar aku g berubat kat Benut...
tmpt org yg kira pandai la bab2 camni..
org tu kata.. dia dah tlg buang kan semuanya yg ada kat dlm badan biras aku tu..
dan dlm proses utk buang yg ada kat umah diaorg plak..
tu pun berkemungkinan gak biras aku lembik longlai jadinya..
mungkin la kot.. aku just buat andaian je..
klu betul dah dibuang.. syukur alhamdulilah..
sekurang2nya.. tak la berat dia menanggung beban kan..
kesian kat dia..
eemmm nak kata percaya kat benda2 ni pun tak blh gak kan..
kena gak la check kedua 2 sekali.. moden pun kena ambil tahu.. tradisional pun kena gak kan..
apa yg pasti.. tak kisah la mana2 pun.. janji orgnya selamat dan sihat seperti sedia kala..
insyallah.. tu yg kami harapkan dan doa kan...
korang nak duit raya tak...


11 ulasan:

miemiey berkata...

alhamdulilah dah sedar pun..syukur sgt2....moga allah cepat pulih kan biras kak rina...dari bende2 yg tak elok...

JIVEBUMZ berkata...

alhamdulillah.. ye betui tu kak! apa salahnya kita berusaha untuk kedua2 jenis perubatan tu..

yang penting mesti sentiasa berdoa dan mintak pada Allah yer..


amin

J@J@ / Bini The Rock berkata...

so, dia mengidap ketumbuhan dlm otak ke rina?
Kesian yea...

Semoga biras ko tu semakin sihat la hendaknya.

babyluv_ayang berkata...

dik, kita doakan kesihatan kakak ipar tu berkekalan hingga bila2 lah...insyallah...

dik, boleh caya ker danaraya tu...mcm interesting ajerk...perlukan rm5 jerk kan

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam...semoga biras akak cepat sembuh hendaknya...amin.

zura@iwan berkata...

alhamdullilah la biras kak rinna dh ok kan....

bkenaan ngan saka tu...risau gk la kan...kena buang arr...tp tu la mende2 cm ni kite susah nk percaya...yg penting kita niat baik kerna Allah kan..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

lega skit dengaq kan..harap2 terus baik..

nza berkata...

moga cpt sembuh...

ninie's corner berkata...

Alhamdulillah.......ini semua dugaan dr Nya.....tp perlu jg ikhtiar.....

reen berkata...

alhmdulillah..
kita ni berusaha je kn sis..slebihny ALLAH taala yg tentukn..

tul tu dua kita kena g chck..

umminabilah berkata...

semoga biras akak cepat sembuh...amin..