N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Sep 2009

Updated Contest Kenangan Suasana Hari Raya !!

Salam Semua...
Hari ni dah pun masuk hari ke - 18 semua umat Islam berpuasa...
dah dekat nak raya kan.. setakat ni aku hanya sempat selesaikan keperluan baju raya utk Mirul ngan cik abg aku je.. yg lain2 belum lagi buat tau..
cadangnya thn ni aku cam nak buat skit kuih raya.. tapi ntah bila nak mula..
eemm okies sebelum aku membebel lebih panjang.. jom hayati doa ramadhan utk hari ke - 18


Doa Hari – 18
Yaa Allah! Sedarkanlah Aku Akan Berkah-Berkah Yang Terdapat Di SaatSaharnya. Dan Sinarilah Hatiku Dengan Terang Cahayanya DanBimbinglah Aku Dan Seluruh Anggota Tubuhku Untuk Dapat MengikutiAjaran-Ajarannya, Demi Cahaya-Mu Wahai Penerang Hati Para Arifin.
*******************************
emm hari ni tak dan nak upload gambo bagai.. dan aku pun takmo bebel panjang2..
cuma nak beritahu tentang contest yg berlangsung kat blog aku ni..
eemmm tarikh tutup penyertaan adalah
KHAMIS 10 Sept 2009
Jam 12 tengahari
harap maklum ya.. bukan Jumaat.. (maaf tersalah hari la plak..thanks reen diatas keprihatinan mu itu.. )
setakat ni.. eemmm blh dikatakan pernyertaan amat la suam2 kuku..
eemmmm agaknya contest aku ni tak menarik utk disertai kot...
takpe la .. aku tak paksa klu korang takmo join...
dan ucapan terima kasih kepada kesemua 16 perserta yg sudi menyertainya..
bagi aku kesemuanya amat menarik...
tapi juri yg akan membuat pilihannya nnti...
mengenai hadiah... aku dah pun sediakan 3 hadiah utk gambo2 yg paling unik..
dan juga ada satu hadiah misteri utk n3 paling kreatif...
nak tau apa hadiahnya... tungggguuuu sampai juri tamat buat pemilihan nanti..
akan aku uploadkan gambo2 hadiah tu k...
so pada korang yg berminat utk sertai contest aku ni.. amat la dialukan...
cepat hanya tinggal 2 hari je utk korang sertai.... jangan ketinggalan.. !!!!





jom sama2 kita mengumpul duit raya....

10 ulasan:

umminabilah berkata...

SALAM...KITA BUKAN XNK JOIN TP XDE GMBAR MNARIK MSE RAYE

mummy_ayu berkata...

agaknya orang ramai join last minit kot..

kiyozzz berkata...

btol tue..t kiyozzz join gak..p last minit la..heheehe..

Tukang cerita berkata...

tak de gambar yang sesuai la kak....
:)

miemiey berkata...

mmg nk join sgt2................tapi takde gambar2 dlm memori tel..gambar2 ada laa..tapi kabur je kl snap blik ...sodih..sodih..tak dpt join..huhu..

zura@iwan berkata...

ala kak....jgn cm tu...kite support kak ye....ada juga yg join kan...

cepat2 sapa nk join still ada ms..

reen berkata...

ur wlcome sis..
kbtulan x de keje..tu yg dok prhati..kalender tu..hahaha..

x sis..tahu dpn wt lg..gerenti bpusu2 yg join..:D

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

masih tgh cari gambo..

iManAzRaf berkata...

nk join..tp pic raya sume xde.. ritu lappy rosak, da xde da... lupe nk mntk kt adik.. huhhu...

miemiey berkata...

huhu...xde peluang nk join..