N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Sep 2009

Kad Raya lagi.. dan lagi !!

Salam Semua


Sana sini dok story mory pasal raya kan..
aku nak gak story mory pasal raya..
tapi kan korang.. bila aku buka pen drive aku tadi ni..
skali gambo raya pertama kami nan ado kat pen drive aku ni..
uwwwaaahhhhhh,... mau nangis bila tgk gambo raya pertama takde..
dah la semua gambo2 tu.. aku transfer dari kamera ayah aku kat JB.
Memang aku guna kamera ayah aku je.. sebabnya kamera aku dah la rosak kan..
pastu kamera yg satu lagi.. baterinya plak kong..
makanya takde la guna kamera sendiri
utk raya thn ni.. amat sedih tau...
Ingatkan dah save la kat dlm pen drive ni.. skali bila tgk nan ado..
sungguh keciwa aku dibuatnya...
makanya kena la tunggu adik aku hantar email gambo2 raya kami tu..
tapi takpe.. ni aku nak story mory kisah sebelum raya tu..
kiranya sehari sebelum raya la kan..hik..hik..hik.
sehari sebelum raya tu.. a.k.a hari sabtu.. 19/09/09
umah kami masak2 utk ngunjung.. (org jawa tau la kan apa ngunjung tu.. )
memang sebelum2nya pun kakak ipar aku akan buat ngunjung ni sehari sebelum raya..
makanya amat la sibuk tau..
mana nak mengemas bagai.. mana nak masak lagi..
peerrgggghhh cam tak cukup kaki tangan dibuatnya..
aku plak ptg tu dah nak kena blk JB kan..
makanya bertambah bzios yg amat tau..
dlm pada kalut2 bz tu.. skali posmen smpi umah siap bunyikan hon bagai..
wah.. sungguh suspen la.. sapa la yg menerima surat kan..
anak sedara aku g la tgk kat peti merah dpn umah tu..
bila dah ambil surat2 tu.. anak sedara aku pun berlari2 la.. sambil jerit kata
" cik rina... ada surat byk utk cik rina.. "
wah.. sungguh glamer aku gitu..
hik..hik..hik.. emmm bila aku tgk... kad raya rupanya..
ni kira kad raya sebelum raya la ni..
so mekacih pada yg sudi mengepos kad2 raya pada aku..

hah.. ni la kad raya yg aku terima sehari sebelum raya..



dari Zura @ iwan hik..hik..hik.. gambo kartoon tgh makan gitu.. nice




dari kak miela77 pun cantik gak.. ada gambo bunga ros lagi



dari olin.. kad raya yg very the simple..


dari yan ummi qis.. hik..hik..hik.. ucapan utk kami sekeluarga...


dari USM sapa lagi klu tak cik gadis... siap gambo tu ha.. hik..hik..hik..
mekacih ya pada semua..
emmm actually kan hari Jumaat lepas a.k.a dah lepas raya pun aku masih lagi ada menerima kad raya tau..
mekacih pada Nana.. sorry tak sempat nak uploadkan gambo kad raya tu.
apapun rasa best kan bila menerima kad2 raya ni...
akan ku simpan menjadi kenangan..
p/s: actually kan aku ada terima surprise tau.. sebelum aku coti2 tu.. nanti aku story apa surprise nya k

nak tambah pendapatan.. jom klik sini


18 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Salam Hari Raya Cutemiut,

Wow! byk tol dpt kad raya dr peminat...hihihi!!

Aku lom ade mood keje ni..boring lak.. :(

atty's berkata...

wah banyak cik rina dpt kad raya..cam artis

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam ciut miut sori tak dan nak hantaq balas kad raya...sebab kad awak bg tu sampai sehari sebelum raya...posmen tu pi hantaq kat umah org lain...huhuhu

miela77 berkata...

Hohoho...sampai gak eh..ingat tak sempat...meh la join contest k.iela

umminabilah berkata...

wah banyaknye kad raye akak..

zura@iwan berkata...

wahh...sampai dh ye kad raya kite kasi...tq..

Nurhayati berkata...

alaaaaaa sedihnye gambar raya takde.. kalau yati pun sedih dan frust ya amat kan.. huhuhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
emmm sama la cam aku, takde mood keja ni..

ha'ah.. thn ni glamer aku tau.. asyik2.. aku je dpt kad raya.. asyik2 nama aku je posmen duk hantar..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh..heh.. idak le cam artis... tapi glamer gak la

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
ala takpe la... tak kisah pun.. janji selamat smpi dah ok

CuTeMiUt78 berkata...

~miela~
sempat kak.. smpi ngan selamatnya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~uminabilah~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
yup.. dah smpi dah.. mekacih ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
yup..betul tu.. tu la kenangan kan

olin berkata...

haha.. simple sangat ek?

malu saya~

[-suziey-] berkata...

waa syiok dpt kad raya bebanyak..neway..thanks for your card yek..tp sori xsempat nk balas..sbb lewat tiba kad ko tu...thanks so much yek :) selamat hr raya..

CuTeMiUt78 berkata...

~olin~
eh takpe... apa plak nak dimalukan.. kira ok la tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ala.. tak pe la suziey, janji sampai..