N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Sep 2009

Gift From Penang !!

Salam Semua..

Hari Jumaat yg lepas..selang sehari dari besday aku tu.. aku terima surprise dari jauh..
Dalam pada kalut2 ngan keja, aku dpt panggilan dari akaun dept mengatakan ada parcel dari citylink.. eeeemmm saspen gak..uish sapa la hantar barang guna city link ni..
aku berteka teki... rasanya aku tak la ada order barang on9..
dlam pada tertanya2 tu.. aku g la ambil gak..
skali bila tgk nama.. lorr... dari Gie rupanya..
heh..heh..heh.. sssskkeeeee sgt
jauh tau datangnya.. nun dari Penang tu... :D
Gie, mulanya aku memang tak sangka city link tu dari ko tau..
padahal aku tau Gie ada message aku mengatakan dia ada hantar barang kat aku..
tapi tak sangka la begitu cepat sampai nya...
wah aku sgt excited tau.. nak tau apa isi kandungannya..
jom tgk apa yg Gie beri.. kat aku..


hah ni dia parcel dari city link..

okies ni la dia isinya..

kad birthday dari Gieyana.. thank Gie.. terharu weeii...

kotak pink yg very cute la... jom tgk apa isi kandungan kotak ni..

*

*

*

*

*

taaaarrraaaa.. byk betul tu... macam2 ada.. so nice...

okies.. ni la barang2nya yg aku dah keluar dari kotak pink tu..

2 bar coklat yg super duper maveles.... Gie, ko tu tak.. budak Mirul amat skkeee tau.. aku dpt rasa skit je.. dia yg hover okey...

the cutest bear... memang sgt2 comel la... skkkee sgt.. Harus la aku sembunyikan dari Mirul.. klu tak.. mau habis teddy bear tecit ni..

n ni plak pouch utk HP.. (eh ya ke pouch) hentam saja la.. heh..heh..heh..

apapun terima kasih tak terhingga pada Gieyana diatas pemberian gift2 ni bersempena besday aku.. hadiah pertama yg aku terima dari kengkawan.. terharu sgt.. thank you so much Gie !!


jom buat duit raya.... dijamin dpt pulangan yg berganda2

14 ulasan:

Dee berkata...

bestnya dpt hadiah dari gie..

mama tisya berkata...

wah dpt byk adiah dr gie..bestnye coklat...ehhehe

reemaothman berkata...

dari jauh diahnya hah..
coklat palin besh sekali ..bila nak send add kt kty nie.email ye..

reen berkata...

penang mari..
wahhh...bestny...
tahniah sis...
ingt menda ap la..cekelat upanya..ad lg x cekelat tu??pos la k kluang!!hik3

Gieyana berkata...

hohoho...siapakh gerangan yg memberi tue...hiks!

Owhhh!! AKU ker tue? ceh cehh cehhh...buat2 tanya plak! hahahha

Wei...just a little though from me as a FREIND ar...friend caring each other right! Hepi Belated besday sekali lg yer...:)

Nampak comeyy2 gift tue kan kt umah ko!hehehe:)

Nana berkata...

wah banyak nye adiah.sedap cekelet tu

neezareef berkata...

rezeki ramadhan

miemiey berkata...

cantiknya bear yg tecik tu...memula ingtkan pengikat rambut coklat tu...upenye coklat..tahniah ye dpt present dr kawn blog...beruntung laa cam dihargaikan..kans..kans...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

ala rugi la..besday yana dah lepas..

ayat bodek gie..huhu

mae berkata...

wah dpat hdiah la..bear kecik tu mmg cute la untuk cutemiut..yang bagi pun cute jugak la..

Yan berkata...

wah dapat diah... besnyerrrrr

Nurhayati berkata...

woweee gift dari jauh datang.. bestnye..

iManAzRaf berkata...

beshnye dpt prezzie.. ish, terliur nenok choco ituh.. hehe.. whoops..!!

white rabbit berkata...

bestnye dapat hadiah..coklat camior tu sedap tauuuu!!