N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Sep 2009

Top 10 Komentar August 2009 !!!

Salam Semua

Okies.. bersempena bulan kemerdekaan ni.. aku nak anugerahkan award khas untuk para top komentar bulan August 2009
senarai nama2 ni aku dpt dari side bar aku utk para pengomen paling top tu..
nama2 yg tersenarai untuk top 10 kali ni adalah..

J@J@ bini the rock


maka dengan ini dijemput kepada Top 10 Komentar untuk bulan August 2009 ambil award yg tak seberapa ni tanda penghargaan aku untuk korang yg rajin mengomen kat blog aku ni..
ikut nama masing2 k.. dan dipersilakan untuk gantung kat blog korang...









hah.. tu dia nama2 yg menerima award khas ni.. tahniah kepada mereka semua..
so aku ada surprise untuk 1st top komentar..
ada hadiah misteri menanti utk 1st top komentar bulan August..
makanya utk 1st top komentar tu.. nantikan hadiah misteri k.. !!!
pening nak cari duit raya.. jom klik sini.. utk buat duit raya.. pastinya dpt berganda2
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277

26 ulasan:

MAMADANISH78 berkata...

wah...jeleznya...mamaD takde dlm senarai la..uuuuhuuhuuuu..
cute betul award mamamirul ni..
sorilah..lama gak mamaD tak komen blog mamamirul ni..mamaD tgh prepare g inteview ecosway ni..
kalau mamamirul nk jd ahli cosway..leh la join ngn mamaD ye..:)

Mama-Danish & Sarah berkata...

mekasih ya... sangat comelllll...

miela77 berkata...

Nama k.iela x de..huhuhu... x byk komen..padam muka daku..hahahaha

watie berkata...

tahniah kepada penerima awards :)

Nana berkata...

wah siap ada award ek utk top komentar.hehe...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

terima kasih rina...
aku dah amek dah....
tinggal nak lekat kat rumah aku jerk...

rajin betol ko erk....heheh!!

moMmY miMiL berkata...

ni dak rina ni la makhluk tuhan paling rajin..hehe..

nama weols pun tarak..mayb lately ni x slalu bukak blog disbbkn kebizian melanda idop ku..now, dh bersih2kn sawang..nnti singgah ler blog weols..

atty's berkata...

tahniah kepada pemenang ..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

waa..yana pun nak jugak la

JIVEBUMZ berkata...

kak mulianya hatimu..

thanxs yer kak!


muaaahhhhhhh

mae berkata...

wah..nama kite adalah..mmg terharu gile...jngan main gila ni..no 10 tu..dapat award khas..thanks cutemiut..nnti kite tepek..

reen berkata...

mak aiii!!!...
sy lak yg sentap ni ....
frst komentar lg gitu!!!....terharu..huhuhu..
mekacih sis....cute la awar ni..leh ajar x cara nk wt...hik3

hah?ad adiah misteri lagi!!!wahhhhh...x sabo ni nk tau ap dia...jngn biarkn idup anda dselubungi MISTERI!!:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish78~
takpe la.. lain bulan try utk jd top komentar gak ya.. :D
eemmmm good luck for interview tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
hik..hik..hik.. jemput ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
takpe la kak.. cuba lagi lain kali ya

CuTeMiUt78 berkata...

~watie~
hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm tanda penghargaan tuk mereka yg rajin mengomen ni

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik.. ala saja2 tu.. tanda penghargaan utk para pengomen.. :D ambil tau

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
heh..heh..heh.. tinggi bebenor pujian tu.. kita ni biasa2 je.. just sebagai tanda penghargaan utk para pengomen

CuTeMiUt78 berkata...

~atty's~
hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yanadzul~
klu nak gak.. rajin2 la mengomen kat sini :D

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
eemmm dik.. just tanda penghargaan je tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mae~
tahniah gak tersenarai walaupun tmpt yg ke 10

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. nak tau camne akak buat ya.. akak just buat dari picasa picture je.. award2 yg biasa2 je tu.. :D

miemiey berkata...

wah..mekacih ye...maaf laa lambt buka blog kak rina..bzz tetamu dr kg dtg umh..arini buka tgk2 ada senarai yg ke2..hehe...cantik award tu...nnti mimi ambik yee...tak sangka tersenarai gak..then dpt award...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

rina..yana nak babydoll tu betui2..huhu