N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Ogo 2009

N3 Khas Dari Blogger

Salam semua..


N3 ni adalah auto publish..
memandangkan hari ni tuan umah coti2 yo...



Okies hari ni adalah hari ke- 8 semua umat Islam berpuasa..
renungan doa hari ke -8 berpuasa



Doa Hari – 8
Yaa Allah! Berilah Aku Rezki Berupa Kasih Sayang Terhadap Anak-AnakYatim Dan Pemberian Makan, Serta Penyebaran Salam, Dan PergaulanDengan Orang-Orang Mulia, Dengan Kemuliaan-Mu, Wahai TempatBerlindung Bagi Orang-Orang Yang Berharap
**********************************
eemmmm n3 hari ni.. nak publiskan segala ucapan2 khas
sempena ngan besday aku..
terharu tau.. bila korang mengingati tarikh lahir aku dan buat n3 khas kat blog korang pasal besday aku ni...


so utk ucapan pertama aku terima dari mummy_ayu



dua ekad yg very tomey...

dan ni n3 yg mummy ayu buat kat blog dia.. blh klik kat gambo tu.. klu nak baca apa yg mummy_ayu tulis...

******************************

ucapan kedua aku terima dari r0ha!za


wish besday....

siap ada kek lagi tu... nice


n3 khas dari blog rohaiza

******************************

ucapan khas yg ke - 3 aku terima dari Yan

n3 khas dari blog yan

*************************************

ucapan khas yg ke- 4 aku terima dari alimaz

ekad yg very2 unik n kreatif... nice kan

n3 khas dari blog alimaz

*********************************

ucapan khas yg ke -5 aku terima dari kak Miela77

n3 khas dari blog miela77

************************************

dan ucapan khas yg ke -6 aku terima dari J@j@ bini the rock


wishing text yg very colourful.. so nice

n3 khas dari blog jaja
*******************************
terima kasih tak terhingga pada korang2 yg sudi buat n3 khas utk aku..
aku amat2 terharu.. dah hargai sesangat...
serta pada semua yg wish kat ruang komen dan shout box tu..
mekacih sesangat..
tak lupa gak yg duk sms aku..
ct rahani, yan, niza
dan tak lupa gak ngan kty yg susah payah call aku dari jauh... semata2 nak wish besday aku..
mekacih sesangat... sayang korang semua... mmmuuaaahhh !!!!!
jom buat duit raya... pulangan pastinya berbaloi2...
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78

14 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

heheheh....

sama2 rina. :)

mummy_ayu berkata...

seronok nya dapat birthday wish dalam blog..bestkan..i already get something for u, next ayu postkan ek...apa pun, u r most welcome!

zino berkata...

banyak nya dapat ucapan yg kreatif...bila birthday tu ya.. dah wish ke belum agaknya hehe

selamat hari lahir tertanggoh.. semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan..

mae berkata...

wah meriahnya birthday...
smoga pnjang umur..

[-suziey-] berkata...

waaaa byknye ucapan happy bessday..meriahhhhh:)

MAMADANISH78 berkata...

wah...meriahnya harijadi dia ngn award2 yg unik..bestnya..
mamaD tak sempat nk wish tuari la...:(
sory ye mamamirul..
mamaD doakan mamamirul sihat sntiasa dan murah rezeki,keluarga aman bahagia..tuhan permudahkan segalanya urusan mamamirul...amin..

reen berkata...

x smpat wt besday crd tuk sis..huhuhu..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
terharu plak rasanya... oh ya ke.. eemm pe ke bendanya tu

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
hik..hik..hik.. lepas dah.. 27hb hari tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mae~
memang rasa meriah.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
satu penghargaan yg tak terhingga rasanya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish78~
ala takpe la.. it ok.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ala reen.. takpe.. dah wish tu pun besar maknanya tau..