N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Ogo 2009

Happy Besday Miela77

Salam Semua..


Okies hari ni 8.08.09
adalah satu tarikh yg menarik kan..
Actually kan korang.. bulan lapan ni bulan aku yg amat istimewa utk diri aku tau..
mesti korang tau sebab apa kan..
dan hari ni pun adalah hari istimewa utk sorang rakan blogger aku ni.
Kira cam baru kenal gak la..
tapi disebabkan aku dah tau.. besday dia pada hari ni..
makanya hari ni nak wish besday tuk dia
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
see berlian yg mengerlip2 gitu.. khas utk puan Miela77
ooppss.. ni berlian tiruan ya.. tak blh dipakai.. hik..hik..hik..hik.
so jom kita nyanyi dan wish ramai utk Miela77


" Allah selamatkan kamu.."
"Allah selamatkan kamu.."
"Allah selamatkan Miela.."
"Allah selamatkan kamu.."


hik..hik..hik.. sorry ya Miela aku cilok gambo ko dari blog..
ni la cik puan Miela..
semoga tercapai segala impian hendaknya..
dah terlanjur aku wish besday Miela ni..
ni nak promote skit..
Miela ni adalah salah sorang pengusaha dan pembekal ikan2 pekasam..
so aku as a friend memanjangkan la perniagaan ikan pekasam Miela ni..
sambil bantu dia promote ikan pekasamnya tu..

ni la ikan pekasam yg Miela ni jual
dan ini aku copy dan pastekan dari blog Miela77

Kandungan ikan - Ikan Loma, Ikan Talapia, Ikan Lampam dan Ikan Sepat.
Berat - 250g setiap bungkus (4-5 ekor ikan (sejenis atau bercampur)
Tahan 2 bulan dalam peti ais.
Dikawal selia oleh Jabatan Pertanian Negeri Perlis.

Harga di Pasaran - RM5.00 sebungkus.
Harga di sini - RM4.50 sebungkus
Kos Penghantaran
1 bungkus = RM3.70
2 bungkus = RM4.90
Promosi RM30 termasuk postage tuk 5 bungkus. Meh beli..

Penghantaran setiap hari sabtu sahaja. Penghantaran mengambil masa 3-5 hari.
Selalunya daku bagi diskaun lagi bila dah deal harga. Jangan risau. Kalau minat dan nak rasa Pekasam ku nieh, meh la order.
Kalau berminat leh la email daku di
Miela.77@gmail.com. Nanti daku akan bagi no. hp utk dihubungi. Dibawah ada gambaw2 nye...
Kandungan Ikan Pekasam (250g)
Packing cantik
Moh le Kite....Dekat2 bulan posa nie, sodap weh makan ngan nasi putih...

klu korang nak tau lebih lanjut jom terjah blog Miela
hah tu dia.. baik punya promosi.
So pada peminat2 ikan pekasam.. jom la ramai2 kita beli ikan pekasam ni..
for sure sedap handmade dari Miela ni..
hik..hik..hik..hik..
(Miela, ada hadiah tuk aku tak.. tlg ko promote ni.. )



10 ulasan:

Aleeya berkata...

nak wish gak leh...

hepi besday gak yer...

Gieyana berkata...

nak wish gak la yer..hepi besday!

atty's berkata...

hepi besday miela..
sedap nya ikan pekasam ..

Mama-Danish & Sarah berkata...

appy besday utk miela....

ikan pekasam tuh...buatku teruja lak nak beli....

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
wish k.. wish..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hik..hik..hik.. sedapkan.. order la ngan miela kty

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish&sarah~
order la ngan miela..

miela77 berkata...

Salam...daku terharu...huhuhu...makasih krn sudi wat entri khas tuk daku... x sangka walaupun perkenalan kita baru lagi..n dialam siber je tp rasa cam lama jer kenal.. n tq for ur luvly entri about my pekasam..daku consider tuk my giveaway ek...moga2 rezeki mu..

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
hik..hik..hik.. mekacih ya.. sbg tanda ingatan dari sini...