N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Ogo 2009

Hik..Hik..Hik.. lawak Mirul

Salam Semua..

Eemmmm sekarang ni tgh layan kan citer Hantu Raya kat Astro Ria
Budak Mirul tu pun tgh duk layan gak.. sambil duk sebelah pak Usu dia..
Biasa la kan.. dia kan klu ngan pak usu dia.. kemain lagi ..
la ni.. asyik la duk berkepit je ngan Pak usu dia..
Jom layan kan gambo Mirul ngan Pak Usu dia..

hah.. tgk tu.. ada ke siap duk main2 camtu..

oopssss.... pak usu tak kuat daaa....
jom layan kan video main2 ngan Pak usu dia..


hik..hik..hik..lawak kan mirul



jom buat duit raya
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78




34 ulasan:

ummuabdullahsyaakir berkata...

Salam kak,moga sht n ceria selalu dsmping kluarga tercinta.

Hehe kelakarlah mirul bam bam ni...manja dgn pak su nya yea.
Rajin pak su melayan..

ummuabdullahsyaakir berkata...

Oh ye Kak,saya pn dudk johr juga,kat Tmn pulai perdana..area skudai.Kakak ipar saya dudk kat Parit Yani.Dekat ke dgn kwsn rumh akk.

KV berkata...

mirul bam2 sungguh manja ngan pak menakan eh.

Luth Textile berkata...

gusti ka? haahaha

Gieyana berkata...

Lawak jer Mirul..nasib baik Pak Usu dier kuat..hiks!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

hahaha...

pak su dia xlarat ka tu???

hehehe...

**saya cuti seminggu jer kak..mgu dpn blk usm blk...

err..kim salam kat pak su yerk..

hahaha...

=P

miemiey berkata...

rajin tul paksu dia melayan karenah mirul ni....

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
hik..hik..hik.. syukur alhamdulilah sihat utk setakat ni..
eemmm mirul memang gitu la gelagat dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
oh kat tmn pulai ke.. anak sedara akak ada duk sana.. eemm pt.Yani ya.. akak kat pt.Raja

CuTeMiUt78 berkata...

~KV~
hik..hik..hik.. dia ada yg melayan..gitu aarrr

CuTeMiUt78 berkata...

~luth textile~
hi..hik..hik.. lebih kurang aaarr

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
hik..hik..hik..kuat menda.. tak kuat pak usu dia tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
oh dah cuti kaaa... hik..hik..hik.. memang tak larat pun..
oooppsss mau kim salam ka..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
hik..hik..hik..hik.. memang rajin pun :D

Nurhayati berkata...

oo patutla Pak Usu dia kurus..kena slam dunk ngan Mirul hihihi.. sayang tul mereka berdua ni ek.. sronok tgk main sesama ;)

Nana berkata...

amboi sukenye bergurau senda,hehe..klw damia beso mirul xlarat dah nk ngangkat terbang mcm superman tu.hehe

Real Woman berkata...

wah bestnya kena lambung2 dgn pak usu dia!!! eheheh

[-suziey-] berkata...

adoi sianla pak usu dia..nk mengangkat mirol..haha

IdaShah berkata...

leper lah pak usu kena hempap dik mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
wakakakaka.. slam dunk lagi.. :D memang diaorg ni rapat

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
hik..hik..hik.. memang tak larat pun :D

CuTeMiUt78 berkata...

~real women~
ha'ah.. skeee dia

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
dah memang sedia leper tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik. pak usu dia sanggup melayan

reen berkata...

ngam tul mereka bdua ye..
rajin sungguh pak usuuny mlayan..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah.. memang ngam hoo betul...

Mamamanja berkata...

x larat pak usu nak angkat mirul yg tembam tuh

ummuabdullahsyaakir berkata...

kak,ank sedara akk dudk kat tmn pulai perdana jugak ke?Wahh klu bla saya balik msia nnt blh lah kita jumpa..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
ha'ah.. tak larat dah

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
insyallah.. :D

Mama-Danish & Sarah berkata...

kalau selalu buat cenggini kat pak usu.....kemek pak usu tu nanti mirul....

manja sungguh mirul ngan pak usu dia ya...

moMmY miMiL berkata...

aduh2!!
ciannye pak usu dia..
nk sama beso dh ngan pak usunye tuh..bam2 mirul..geram btol!

p/s : si mimil pun suke wat camtu..skali dihenyaknye aku, pengsan dibuatnye..bkn cukup skali plak tuh..kang katanye, 'mommy, nk agiii...'hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
heh..heh..heh.. memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
oh.. klu aku idak la buat gitu.. tak terdaya beb.. mau pengsan klu mirul minta buat camtu..hik..hik..hik..