N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Ogo 2009

Doa Pelindung H1N1

Salam Semua...
Sekarang ni wabak virus H1N1 tu semakin menjadi2 plak aku rasa
setiap hari ada je peningkatan pesakit2 ni..
risau gak la kan.. sebab kat sini dah ada kes yg menyebabkan kematian dah..
ish.. kena sentisa berjaga2 kan..
tadi ni aku ada terima satu email berkenaan doa utk mengelak dari dijangkiti penyakit yg berjangkit cam H1N1 ni..
so kita sebagai umat Islam.. doa la salah satu cara yg blh kita amalkan utk mengelakkan dari penyakit2 cam ni..

sila klik gambo ni utk perbesarkan image nya..
aku sekadar memanjang kan apa yg aku rasa blh membantu..
jom la kita mengamalkannya.. dan semoga negara kita ni cepat pulih dari gejala2 wabak virus H1N1 ni.. insyallah..


17 ulasan:

JIVEBUMZ berkata...

sama-sama kita mintak doa pada Allah moga dijauhkan dpd sebarang penyakit yer kak..

kak ina kl berkata...

salam cm...tq bagi doa ni..semuga semua ni akan berakhir..bila ek besday kamu?

kak ina kl berkata...

dah baca dah birthday kamu..lama lagi tu..

Mrs LVoe berkata...

thanks for sharing rina. darling, sha vote for amirul using my cooking blog id secretdelicious yea. hope u dont mind. sha baru noticed leh vote skali je

De' Sal berkata...

Moga kita sama2 berdoa supaya dijauhi dari segala penyakit.kak sal copy erkk.....

zura@iwan berkata...

sama2 kite bdoa semoga djaukan dari penyakit ini....Allah lindungilah kami semua dr segala penyakit serius ini...amin...

Rantong berkata...

betul ke doa ni... nak kena call dulu lah nombor yg ada kat situ.. nak kepastian yg lebih mendalam.

Berita baik bagi kita umat Islam dalam menangani wabak H1N1.

Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain "Gunakanlah Habbatus Sauda" kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat

dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)


Ini adalah ikhtiar kita. Belilah apa2 jenama Habbatus Sauda dan amalkannya SEKARANG!!
_______________________
View Profile: Rantong™

miemiey berkata...

terima kaceh share doa tu...mari kita sama mendoakan kita akn selamt dri virus h1n1 ni..tkut sguh2 ni!!!akn ku copy nnti...

reen berkata...

gud info kak..
leh sy copy x?smpn wt reta..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
eemmmmm betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ kak ina kl~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
okies sha.. tak kisah.. mekacih ya sha

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
copy la kak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
insyallah :D

CuTeMiUt78 berkata...

~rantong~
eemmmm mungkin betul.. sebab terima melalui email

CuTeMiUt78 berkata...

~miemey~
insyallah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
copy la reen.. hik..hik..hik.. ko nak buat pekasam pun blh kot.. :D