N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Ogo 2009

Mirul Nak g School !!

Salam semua..



Hari tu korang dah tgk kan Mirul n kasut pink.
Kali ni jom tgk Mirul verangan nak g school
Siap pakai kasut sekolah kakak sepupu dia..


see.. kaki gebus yg verangan nak g school katanya.. yg kuning tu... adalah roda beskal ya tuan2 puan2 sekalian.. :D


see.. smpi senget2 dia duduk nak perbetulkan kasut tu... bagi ngam2 kat kaki dia.. see pehanya gebus tu.. cam nak geget geget peha nya tu.. kan :D

dan muka budak puas hati dpt pakai kasut sekolah nak g school katanya.

sorry aarr korang.. gambo agak keblur an.. sebab hanya sempat snap guna hp sajork..

Tu belum lagi aksi dia ngan beg sekolah bagai.. sambil naik beskal lambai2 kat kita.. cakap, bye2 ma.. ayul nak g school ni.. :D

memang aku dah cadang nak hantar dia ke sekolah tahun depan.. tgk la camne nanti..

Jom vote Mirul taip VOTE B03 dan hantar ke sini


3 ulasan:

eis kamil berkata...

gebus sungguh amirul ini. gigit paha dia!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

geramnya tengok peha dia n pp dia...

nk cubit2 jer rasa..

♥nrina♥ berkata...

wah..muat ke kasut tu hehe..
zikry ni g sekolah tadika pakai selipar je pasal dia tak reti pakai kasut..leceh katanye.