N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Ogo 2009

Uiiiittsss.. Buat apa tu.. ??

Salam Semua

Okies la korang.. ni nak beritahu lagi satu pengumuman
Contest utk lil prince tu.. Mirul pun tewas gak..
eemmm tak terpilih pun utk top 10 tu.. walaupun ramai yg undi Mirul..
tapi aku rasa semua vote tu.. telah direject..
sebab Mirul tak glamer gak kan.. Mirul..
kesian anak ibu ni kan.. takpe la Mirul.. kita cuba lagi dilain contest ya..
walau camne pun Mirul tetap prince di hati kami.
Kami sayang sgt Mirul.. mmmuaaahh..

eemmmm budak Mirul yg majuk.. sebab tak menang dlm contest tu..

heh..heh..heh..heh..
tak.. la.. buat pe nak majuk2 kan..

actually gambo ni kejadian masa hari Ahad yg lepas.. masa ni tgh ada ramai org datang kat umah nak melawat biras aku tu.. tetiba aku tgk Mirul duk sorang2 kat beranda depan tu.. sambil main sorang2.. sian dia.. main sorang2 erk.. sorry aarr korang.. cam biasa gambo dari hp cap ayam je.. :D

sapa nak duit raya jom klik

http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78



16 ulasan:

[-suziey-] berkata...

ala jgn la sedih rina..xpe..xterpilih tp10 xsemestinya mirul xcomel kan..mirol ttp comel wei..dan sgt gebus hingga buat aku nk gigit pipinya yg gebus itu..ehhe...jgn sedih2 ok mirol..tomey plak mirol majuk:p

Mrs. Adz berkata...

jgn la keciwa sangat..mirul tu handsome tau..bilelah leh jumpa dah mirul ni..geram sangat ngan bam-bamnye tu..anak kita tetap cute di mata kitakan..

Nurhayati berkata...

beb, walaupun Mirul tak menang.. tapi dia menang dihatiku tau.. jgn sedih2 yerk..

Yan berkata...

huhu mane nak dapat hp cap ayam tu kak?? hehehe

r0ha!Za berkata...

ala..cian nyer kt mirul..xpe..join bbyk contest lg..mntau ade rzki mirul leh menang..

reen berkata...

alahai sian dia....
ibu cpt r bg baby kt mirul..
len kali cuba lg ye mirul...

ninie berkata...

jgn sedih2 ya... mungkin belom ada rezeki nak menang lagik.... cuba lagik ya...

miemiey berkata...

ala mirul jgn cedih..nti taun dpn cuba lgi..kali ni auntie yg anjurkan..n mirul jdi pemeng yer..hehehe..boleh ke...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yelah memang mirul comel dimataku.. tak kisah la kan.. adat pertandingan kalah menang... cuma ada rasa skit terkilan ngan sistem undian yg dijalankan.. cam ada pilih kasih plak.. so unfair la rasanya

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs adz~
ha'ah...kan.. bila kita nak jumpa ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik.. menang dihatiku jua..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
hik..hik..hik.. ko nak gak ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~r0ha!za~
hik..hik..hik.. mirul dah memang over masuk contest.. tapi belum menang apa2 pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
waakkkaaaakkakaaa.. apa kes plak..

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
hik..hik..hik.. tak sedih2 aarr.. biasa2 je.

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
hik..hik..hik.. blh gitu..