N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Ogo 2009

Duit Masyyuukkk !!

Salam Semua..
Ni nak stroy mory pasal dana raya yg aku join under miela77
klu tak silap aku la.. aku baru je join dlm minggu lepas kot..
tapi kan korang.. very the surprise la sebab kan aku baru je join seminggu lebih
dah blk modal korang tau..
bukan setakat sekali dpt RM5 tu.. tapi berganda2 ok..
syyuukur alhamdulilah..
terima kasih kat kat miela77 sebab suggest kan masuk program ni..
so korang apa lagi.. nak duit masyukk utk raya..
jom la join klik kat sini http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78

ataupun klik je kat gambo duit RM5 ni..
modal hanya RM5 je..
ngan niat hanya utk sama2 membantu sesama insan..
rajin berusaha.. dpt la hasilnya.. insyallah..
pada yg berminat.. jom join..



32 ulasan:

Dee berkata...

best gak ni..nti dee baca dulu eh..

miela77 berkata...

Best kan? Tetiap hari dpt duit...k.iela br je tersenyum lebar dpt sms duit masuk lagi...meh join yg lain...pasti puas hati..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Beb!!!
smlm aku dah baca dia pye sponsor nama rozaid....aku x knl
pas2 aku dah psg angan2 la nak buat, aku bgtau TR..dia kata takut kena tipu...
ye la mcm yg byk berlaku skrg ni kan...duit lesap!
Tp bila aku tgk ko join n dah dpt habuan bertimpal...aku nak pujuk TR la...aku duduk bwh ko ye rina, nnt aku dah bank in..aku sms ko..
jeles aku seyyy!!...
sekurang2nye raya kang ade duit..n taun dpn blh la aku blanja brg2 ehem2.... xD

aku hapy skrg ni...

Mama-Danish & Sarah berkata...

wah.....boleh buat blanjer beli baju raya dan sedekahkan kat bebudak masa raya nanti....

zura@iwan berkata...

wahhh....mmg ada masyukkk...

miemiey berkata...

rasa nk try jek..tapi halal ke???yelaa sbb duit tu mengalir cam tu jer...

ikiqzana berkata...

betul ker ni..???

Yan berkata...

ermm berganda2 masuk akaun bank ke masuk akaun dlm akaun danaraya tu??

nak tgk statement bank buleh hehehhe.. for confirmation jekla..

honeylanz berkata...

sakan la raya nnt nih ;)

Ummi Hanie berkata...

salam...taniah yer kak...masyuuukk jgn xmasuuukk..leh ler isi sampul byk2 buat duit raye..hehe~

ninie berkata...

wah tahniah..

reen berkata...

nk..nk join.....tp x tau carany..huhuhu..

moMmY miMiL berkata...

ye ke nih?
aku kalu bab2 camni, kurang percaya sket..
tp terpulang la pd individu tu sendrik..hehe..

raya sakan la mirul thn ni..hehe..

mamazana berkata...

modal RM5 je ek? bole try ni.

[-suziey-] berkata...

btol ke ni rina..lg best klau ko scan slip bank duit yg masuk tu..hehe..bkn pe..kalu camtu lg rmaai org akn pcaye n bole join..

JIVEBUMZ berkata...

kak nak duit preeeee :p

CuTeMiUt78 berkata...

~ dee~
try la.. mana tau kan.. blh buat tuk duit raya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
ha'ah betul tu kak.. walaupun tak la smpi ribu raban.. tapi ada la kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik.. akhirnya ko join gak.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
hik..hik..hik.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~zura @ iwan~
alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
blh klu nak join.. actually kan kena ada usaha.. bukan setakat mengalir camtu je

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
emmmm terserah klu rasa nak percaya..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
berganda masuk terus ke akaun kita.. eemmm akak dah buat n3 pasal tu

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
tak la sakan sgt.. tapi ada la skit.. hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~umi hanie~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
emmm.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
akak dh sms camne nak join

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
yup.. terpulang nak percaya atau tak

CuTeMiUt78 berkata...

~mamazana~
ha'ah.. bermodalkan RM 5 je.. try la mana tau.. kan.. rezeki masing2

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yup.. betul..betul..betull.. aku dah pun buat n3 pasal tu

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
nak duit free tak dpt dik.. klu nak kena join dan usaha