N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Ogo 2009

Yea..!! Yea..!! Hadiah lagi.. !!

Salam Semua..


Sekarang ni kan.. setiap pagi kat office aku ni kena check suhu badan tau..
Eemmmm maklum la kan sejak ada wabak H1N1 tu..
makanya kena la berjaga2..
so pada mana2 staff or operator2 yg suhunya melebihi 38 darjah celcius tu..
hah... kena balik lorr..
tak blh dtg keja.. takut ada wabak H1N1 tu..
karang merebak plak satu kilang ni... :D
ish minta dijauhkan la ....
setakat dua hari ni alhamdulilah..
masing2 ditahap yg normal gitu.. :D



Okies la korang..
actually aku bukan nak story mory pasal H1N1 tu..
tapi aku nak publishkan apa yg aku dpt dari Yan
as yg korang tau kan..
hari Sabtu yg lepas kan aku blk ke JB
so aku roger2 la budak berdua ni..
sapa lagi klu tak bukan si Yan ngan Ct Rahani..
kot la kan.. blh gather2 kan..
ate yg lain2 tu... tak dan la aku nak roger2..
maklum la hari minggu kan.. sure penuh aktiviti..
lagipun takde contact no utk aku roger2
ct tak plak membalas sms aku tu.. dah ptg baru dia balas..
katanya tak dpt nak gather2 sebab dia dah nak blk kgnya di Benut..
so tak pe la kan.. ct, lain kali kita gather2 ya...
yg dpt balasan sms aku
hanya dari Yan yg kebetulan memang tgh berada dikawasan umah mak aku..
so terus la dia kata nak beri hadiah yg dah duk berlumut kat umah dia tu..
wwaaalllaaa... smpi berlumut ya yan.. :D
korang nak tau.. sebab apa aku dpt hadiah dari yan..
sebab ni..

hah.. nampak tak korang.. nama aku tersenarai utk PENULIS NOTA TERBANYAK kat blog yan dan juga PENGOMEN PERTAMA MELETOP katanya.. hah.. hambik sekali dua aku dpt kan..so ni la hadiahnya..

see... nampak tak kotak hijau tu.. kita close up skit

okies ni la yg aku dpt.. perfume yg memang super wangi ONE DROP PERFUME kotak hijau ok

hah.. see aku dpt 4 botol.. sebab apa 4 je.. dah tuannya kata nak beri 4 je kan..actually kan aku duk berkongsi ngan pemenang sorang lagi.. sapa lagi klu tak ct kan.. so ok la tu.. hanya secalit je.. dah semerbak tau wanginya tu..


dan ni plak adalah FM berbentuk CUPCAKE yg cute okies.. (Yan, Mirul nampak FM ni kan.. mau dimakannya ko tau.. )

heh..heh..heh.. syukur alhamdulilah..

eemmm tu la gift yg aku terima dari Yan.. mekacih bebanyak ya Yan.. sudi datang terus semata2 nak hantar hadiah2 ni.. akak skkee sgt.. lain kali beri la lagi.. muahh..muahh..muah.. :D


48 ulasan:

reen berkata...

wah...sis..tahniah!!
mesti best dpt adiah..snyum meleret le..wangi je spnjng hri...hikhikhik..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ada ke org dpt hadiah.. masam mencuka mukanya..belum pakai pun lagi

Mrs. Adz berkata...

amboi sukanya dapt hadiah..cantik la FM tu..

Tukang cerita berkata...

tahniah lagi sekali...
:)

mummy_ayu berkata...

congrate..sekali menang sampai 2 hadiah tu..cayalah!

miela77 berkata...

Salam...wah ko mmg rajin join contest..berbaloi la menang pun..

Meh ke blog...k.iela dpt antivirus H1N1 ...just for prevention...

nza berkata...

wah murah rezeki sungguh..dpt lagi n lagi...

sweetfiza berkata...

wah best nya dpt ODP ....
semerbak harum la akak kita ni yer ...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

beb!
aku pakai yg kotak pepel..no 6 tak silap aku..ntah sapo punyo artis ntah..
tp siyesss..wangiii!!

hanya setitik utk 1 hari...

tak rugi membelinyer....
ececececehhhh!!

neezareef berkata...

wangi arr pasnie..

eh btl ke ade budak kilang ko mati sbb h1n1 tuh

honeylanz berkata...

tahniah n thanks. has dah terima brooch pink tu!!! leh pakai raya nnt ;)

Nana berkata...

amboi kemain wangi lagi ha..hehe

TiNiE berkata...

amboiiii sgt seronok..
dpt hadiah...tahniah tahniah..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. Adz~
hik..hik..hik..cute kan.. oopss sorry aarr.. terlupa nak contact..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
hik..hik..hik..mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
syukur alhamdulilah :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
akak, kat blog yan ni.. kita tak join contest tapi menang sebab selalu mengomen :D okies nnti free kita dtg jengah ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
heh..heh..heh.. lagi dan lagi.. dan lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
heh..heh..heh.. belum pun pakai dik..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
beb,...aku tak yah beli dah dpt.. tapi memang sedap la kan.. ha'ah satu hari setitik je kan.. jimat bangat..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
wangi aaarrr... :D

eemmmm actually x operator sini.. dulu aarr dia keja sini, tapi dah berenti keja jd polis kat muar..
budak tmn maju aaarr...

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
oh dah dpt ya.. okies.. harap skee la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
wangi... kan.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~tinie~
heh..heh..heh.. memang seronok sgt ni

[-suziey-] berkata...

hohoho...rejeki..see kalu rezeki xkeamana..xmenang contest pn bole dpt byk hadiah..congrates..syioknye dpt perfume tu..aku pnye perfume tu yg dpt dari ayu dear pn xabis lag..mmg wangi giler..

Mamamanja berkata...

wahhh.. dapat adiah lagi..
comel jerk FM tuh

mamamiera berkata...

bestnye kakkiut menang.. bleh wangi2 ari raye nnti..
akk,zai sory sgt.. zai lom lg bank in tau.. nnti kal0 zai g stesen minyak zai transfer keh.. zai ben0nye xsempat lglah nk view web duit2 yg lain tuh.. tp utk mule2 nih zai masuk yg $5 tu dulu keh.. nnti zai kasi tau bile danh transfer okeh..

ummuabdullahsyaakir berkata...

kak,rezeki klu tak menang contest pun blh dapat hadiah juga,kan..

Comellah FM tu^_^

Rantong berkata...

Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain "Gunakanlah Habbatus Sauda" kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)

Ini adalah ikhtiar kita. Belilah apa2 jenama Habbatus Sauda dan amalkannya SEKARANG!!
_______________________
View Profile: Rantong™

mummYaeesh berkata...

wah bestnye dpt adiah.. fm tu.cute nye...

wei raya ni nak gather2 tau sbb weols raya kat jb..woohoo

atty's berkata...

wangi sampai sini..hah..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik..hik.. eemmmm betul..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
cute kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
hik..hik..hik..hik..okies nnti beritahu ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
hik..hik..hik..hik.. syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~rantong~
insyallah.. mekacih sudi kongsi info

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
cute kan.. eemmm mau gather2 dipagi raya yg keberapa tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh..heh.. harum semerbak ya kak

Mama-Danish & Sarah berkata...

dpt adiah perfume tuuuuuu.....mesti lepas ni hari2 bau wangi kan kan....

moMmY miMiL berkata...

amboi! collect adiah aje ko nih..jeles aku..hehehe..

p/s : tp one drop perfume tu mmg wangi kn? aku pun ada try, encik hasben yg belikn..hehe..

ikiqzana berkata...

untung nyer dpt adiah.. mmg wangi minyak wangi tu.. taniah la ye...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish& sarah~
hah.hah.hah..sentiasa semerbak harumnya

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik..hik.. collect jgn tak collect.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
ha'ah.. memang wangi kan

ct rahani berkata...

huhuhu.. sonok dpt diah.. x sabo gak nk dpt nih.. hehehe..

miemiey berkata...

tahniah yer,,,pasni satu rumah n opis wangi yer...

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
tu la,..klu hari tu.. blh jumpa.. kot la blh dpt gak kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
ha'ah memang pun.. :D