N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Ogo 2009

Wah!! Semakin Bertambah !!

Salam Semua..


Hari ni mood aku jd weng..weng..weng... tau
Sebabnya kan.. dah la tgh byk keja..
tetiba tenet plak.. error.. hampeh betul tau..
lemau semacam je..
rasa cam nak hempuk2 je pc ni..
tgh aku byk keja blh plak dia asyik nak hangg.... je.. hampasgas betul..
tapi dlm pada tu.. aku blh duk senyum lagi sebab apa tau..
sebab ramai yg dah join program danaraya tu..
setakat 2 minggu aku join.. alhamdulilah rezeki ada je..

ni bukti downline aku semakin bertambah2.. dlm jangka masa 2 minggu je..

duit masyuk.. jgn ckap aaarr.. syukur alhamdulilah.. (sorry aar korang aku tak blh nak publishkan bukti akaun aku.. sebabnya ntah napa tak blh buka plak dari pc ni.. )
korang kira la berapa dah downline aku tu dan berapa pulangan yg aku dpt.. :D
so pada korang yg mana masih ragu2 nak join tu.. terpulang.
takde paksaan.. klu rasa nak join niat cam bersedekah kan..
ala lagipun modal hanya RM5 je..
ni bukan program minta ikhsan dari org okies..
actually bila dah join program ni kena ada usaha gak tau..
bukan datang bergolek je.. klu takde usaha.. makanya takde la pulangan k
so klu rasa nak join tu.. klik http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
(mana tau.. korang blh dpt lebih dari aku kan.. blh gak buat tambah2 duit raya.. :D )


ni pun blh buat utk duit raya gak


18 ulasan:

eya berkata...

WAH..KAYO ACIK EH..
LEH NNT KASIK ADIAH BEST2 SKET KAT KITE..KATE PEMENANG HEADER KRETIP KAN..WAKAKAKA..X SABO2..

ikiqzana berkata...

wah.. masukk tu... betul tu, jom ramai2 kita join danaraya.. untung2 bole masukkkk...

zana dah join dah...

atty's berkata...

leh buat duit raya..

nza berkata...

wah bolh wat raya sakan nih....

miela77 berkata...

wah..mokcik kayo...k.iela pun tetiap hari mesti dapat RM5..Alhamdulillah..

Tolong hebahkan psl Antivirus Cegah H1N1 kat blog k.iela ye... memang mujarab..dah try kat baby qis..

N Sapa2 nak order pekasam RM28 je tuk 5 bungkus termasuk pos..

zura@iwan berkata...

memamg masyuk la kak..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

yahuuuu....aku berjaya buat jg mcm ko rina!...ko lah sifu aku...tanpamu maka terngangah la aku...

eh beb! pesal aku masih SEKAT tu?? sian aku tersekat2 nak jalan... huhuhuhu!

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
wallaaaa... sorry la dik nun.. hadiah mu itu.. dah memang sedia ada.. cuma belum sempat nak diposkan ajo.. sabo aarrr..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
heh..heh..heh.. berbaloi2 kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hik.hik.h..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
hik..hik..hik.. setakat buat tambah2 kak

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
oh.. akak dpt tetiap hari erk.. apa petua aarr..
insyallah.. nnti kita war2kan kat blog ni k
wah.. bagus ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
dah join ya

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
heh..heh..heh.. takpe kena sekat kan.. sebab ko dah aktif gitu..

sweetfiza berkata...

wah kak ...
mmg btul2 duit raya ni....

miemiey berkata...

wah manyak laa duit raya dia nnti...tebal laa angpau ank2 cedara nnti..raya sakan uuu...

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
tak de la tebal sakan.. biasa je tu..