N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Ogo 2009

Mirul & Bola Golf !!

Salam Semua


Ni pun adalah n3 yg basi dari dlm draft aku
actually gambo ni dah lama gak la tapi disebabkan kelupaan makanya menjadi pekasam la kat draft ni..
heh..heh..heh.. jd apapun.. gambo kan tak basi..so masih blh utk dipertontonkan kat sini.. :D
Aksi2 Mirul ngan bola golf plak.. jom layan

hah tgk la tu.. macam2 gaya dia duk main bola golf tu..

penat berlari.. berdiri tegak.. penat berdiri.. duduk pun jadi gak..

yg benornya segala aksi2 ni korang dah pernah tgk aku rasa..

dari video2 Mirul.. just layan kan je gambo2 ni k :D


12 ulasan:

Dee berkata...

mcm2 gaya eh..

Purpleheart berkata...

Isy macam gaya pemain golf.. tk pe, asalkan dia hepi, kan..

miemiey berkata...

laa..mirul da tomban je sekarg ni...hihi...

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

Ada bakat nih leh ganti Tiger Woods tu..hihihi...

reen berkata...

mana kayu golfny?:)

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kak sue~
ha'ah.. memang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~miemey~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
waallaa tiger wood gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hari tu dah buat la story mory pasal kayu golf tu.. :D

[-suziey-] berkata...

hahahaaa..aku geram btol la nengok si mirul ni,...gebussss:p

sweetfiza berkata...

mcm2 gaya si mirul ni ...
siap ada kusi wat rehat2 klu penat yer...
hehehe....