N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Ogo 2009

Happy Besday & Pertunangan Jivebumz

Salam Semua...

Walllaaa... jgn terkejut ya korang..
Ni adalah auto publish..
takde maknanya aku buat n3 di hari minggu ni..
Actually kan ni kira n3 khas la gak..
Disebabkan 9.08.09 ni jatuh pada hari Ahad..
Makanya aku dah buat sesiap auto publish n3 ni khas utk hari ni
Sebab apa aku beriya2 sgt2 ni..
sebab hari ni adalah hari ulangtahun utk salah sorang rakan blogger aku gak..
so ni nak wish
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

khas utk adik Ila a.k.a Jivebumz
yg mana hari ni adalah besday dia...
jom kita ramai2 wish besday utk Jivebumz
"Selamat ulang tahun.. "
" Selamat ulang tahun.."
" Selamat ulang tahun Jivebumz."
" Selamat ulang tahun.. "

ni la besday girl

semoga tercapai segala impian dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan hendaknya.. :D

Dan kat sini gak.. nak wish tuk Jivebumz

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


Selamat bertunang utk ila a.k.a jivebumz dan pasangannya..

Majlis pertunangan mereka berlangsung semalam..makanya akak wish sekali la ya.. :D

Selamat menempuh alam pertunangan.. semoga kekal bahagia hingga ke Jinjang pelamin......... dan semoga berbahagia hingga keakhir hayat.. insyallah :D

hik..hik..hik..hik..

p/s: ramai sungguh yg sambut ulang tahun pada bulan ni kan.. termasuk la aku.. :D



8 ulasan:

Nurhayati berkata...

happy bday & congrats to Jivebumz!!!

miemiey berkata...

happy birthday to jivebumz n tahniah atas pertungan tu..semoga cpt2 kahwin...ank saya pun bakal menyambut birthdy hari merdeka ni..31 ogas...mmg ramai kan...

zura@iwan berkata...

aaa ada masuk blog dia...katanya nk tunang kan....tarikh cantik tu...

JIVEBUMZ berkata...

kak cute,
sori lambat komen kat blog akak neh.. nie ha baru bukak blog.. tadi ade odit kat opis neh.. nie dah abes daa.. thanxs banyak2 yer kak sudi wat spesel n3 untuk kite! walaupon kite tak pernah bertentang mate gitu tapi akak still ingat hari istimewa saya neh kan.. hihi neway thanxs di atas segala ucapan akak.. doakan saya kekal bahagia bersama tunang tercayang ek :p

luv u kak
muaaaahhhhh :)

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
hik..hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
ha'ah cantikkan tarikh tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
insyallah.. gitu la hendaknya..