N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Ogo 2009

Ooopss!! Main Apa tu.. ??

Salam Semua..


Eemmmm sekarang ni aku agak kebizian
Purchase order (PO) utk season baru ni dah pun masuk order..
makanya aku sekarang ni tgh kebizian lorrr..
kena buat semua PO yg kena siapkan dlm masa 3 hari ni je..
perrrggghhh... macam tak cukup tangan aku dibuatnya.. (eh, bukan tak cukup tangan.. tak cukup keybord ni hah..)
bukan skit punya order 50 order tu.. setiap kategori..
eemmmm dah nama pun tugas kan.. makanya kena la buat gak..
walau camne pun.. update blog tetap akan ku hapdet kan..
cuma minta maaf pada semua kengkawan sebabnya aku memang tak sempat nak menjengah umah korang... byk story mory korang yg aku terlepas sudah..
eemmm tak pe la.. sok2 klu aku dah free blh la aku jelajah dan ziarah umah korang dan cuba khatamkan all story mory yg aku tertinggal ya..
Okies hari ni aku nak story mory pasal dak Mirul tu..
ni kira citer hari Sabtu masa aku blk umah mak aku tu la..
ptg tu kami smpi.. Mirul sempat lagi main2 kat laman luar tu..
aku pun tak perasan bila dia duk main ngan pak usu dia kat luar tu..
sebab aku tgh bergosip2 ngan mak aku heh..heh..heh..
jom tgk apa yg dia duk main

hah.. see blh ke raket badminton tu.. dia nak buat pukul bola golf..heh..heh..heh..heh.. anak..anak.. mana ko belajar pukul bola golf ngan raket badminton tu anak ooiii



heh..heh..heh.. skali raket tu bengkok sudah.. pastu adik aku kata.. blh plak dia kata "ayoo... tak tau.. sapa buat.." blh gitu.. dia yg main.. dia yg tanya sapa buat..lawak kan

bila dah boring.. takmo main dah...
eemmmm so lawak bila adik aku tunjukkan gambo2 ni.. sambil duk cerita apa yg jadi..
hik..hik..hik..hik.. Mirul.. Mirul.. ada je lawak dia yg buat org nak ketawa tau... :D



jom buat duit raya
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




30 ulasan:

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MIRUL mmg Maintain CUTE!! heheh

mumy berkata...

mirul comey yg lawak...:)

Mrs. Adz berkata...

hahaha..lawak ar mirul..hemtam jela mirul ye..janji leh pukul kan..

mirul,semangatnye badan..geram la nak gigit lengan mirul tu..

Gieyana berkata...

Betui tue...aksi kanak2 mmg menghiburkan...tak tertahan gelak bila tgk diaorang buat lawak..cute jer Mirul tue!hiks!

Nurhayati berkata...

leh wakil malaysia dah besar ni nanti..

Mama-Danish & Sarah berkata...

kena beli kayu hoki satu ni.....syokkk sikit mirul pukul bola tue...

nza berkata...

alahai..bam2 betoi la...geram untie nk gigit pipi tuhh...

atie berkata...

Biasa ar budak, helah bela dirinya tinggiiii ...leh ganti rasyid sidek nih....hihi

Dee berkata...

kehkehkeh..asal boleh je ye mirul..

Nana berkata...

hik..hik..pandai ke main tu mirul??bole jadi pelapis ni..heeh

Zetty84 berkata...

salam akak....
akak, mintak add. akak...
zati ada gift nk kasi ni...
pls email kat zati...
tgk kat blog zati erk... ;p

moMmY miMiL berkata...

ko bizi2 pun, sempat gak berhapdet blog ko nih..

aku ni haa, smpi bersawang blog aku..huhu..

p/s : geram giler tgk badan si mirul nih haa..doter aku si mimil tu susut dh badannye sejak demam nih..nk mkn pun x selera..mirul mkn okay ke? apa rahsianye..hehe..share sket..

sweetfiza berkata...

alahai si tembam mirul ni ...
mcm2 idea dia ada yer ...

atty's berkata...

lawak je mirul nie..
geram betui nengoknya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
heh..heh..heh.. maintain tetap maintain :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mumy~
heh..heh..heh..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs.Adz~
heh..heh..heh.. geget..jgn tak geget :D

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
hik..hik..hik.. penghibur hati kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayti~
insyallah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish & sarah~
hik.hik..hik.. tu bukan bola hoki.. tu bola golf

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
hik..hik..hik.. geget untie..jgn tak geget

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
ha'ah kan kak.. budak2 ni helahnya pandai.. insyallah kak

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
insyallah :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty84~
okies zetty akak dah emailkan add akak tu.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik..hik.. jgn ko tak tau.. semua update tu.. adalah autopublish yg aku dah siap2 buat awal2 masuk ofc.. :D
rahsia?? takde rahsia apanya.. mirul ni memang pemakan budaknya.. semua blh.. tolak batu ngan kayu je

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
hah.. tu la.. macam2 yg dia buat

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
lawak kan..

miemiey berkata...

pandai mirul main golf..nnti besar2 jadi org besar2 ye...dato ke..hehe...bdn pun da mkin besar je..apa laa mkirul ni mkn..mama kecik jer..ke mirul mkn nasi mama..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
golf apa.. pukul ngan raket badminton..