N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Ogo 2009

Aktiviti Mirul

Salam Semua..


Sampai hari ni kemusykilan aku pasal n3 aku yg hilang tu..
tak terjawab... aku check2 gak kat draft kot la ada kan..
tapi tu la kat draft pun takde dah..n3 tu..pelik kan..
ke aku ada tersalah tekan apa2 semalam yg menyebabkan n3 tu hilang..
uiiisshhh.. jenuh duk fikir dah..
eemmmm jangan diselubungi misteri.... :D
Okies la korang, ni nak story mory pasal dak Mirul tu..
Ni kira story mory hari Sabtu..
Balik keja tu.. pas aku bersilat ngan kuali kat dapur..
Aku pun bawa la budak Mirul ni ngan sepupu2 dia g main kat tmn permainan
kat dgn umah je.. tak kose nak g main jauh2..
lagipun tgh ngan wabak cenggini.. rasa cam cuak gak la nak g tmpt yg ramai2 org..
ni pun berjaga2 gak la ni..
ok jom layankan gambo budak bam bam ni..

sampai2 je mesti nak main benda alah ni.. emmm apa namanya.. jongkang jongkit kot.. yg ni ada spring kat tgh2 tu.. tu duk main ngan kakak sepupu dia..


pastu mesti nak main gelungsur ni.. see org naik ikut tangga.. dia naik ikut gelungsur tu gak..

n time tu sssuuurrrrrr ke bawah..


lastly sebelum balik mesti nak main buai plak..
as usual sorry aarrr gambo agak kebluran..
sebab tak guna kamera cuma guna hp anak sedara aku je..
hik..hik..hik.. so tu je la story mory pasal dak Mirul ni..



jom buat duit raya klik bawah ni k

24 ulasan:

Nurhayati berkata...

syoknye tgk Mirul main kat playground.. nak join sama bole.. =)

sweetfiza berkata...

sonoknya main2 kat tmn yer ....
mcm farisha gak ler klu naik gelongsor tu mesti x naik ikut tangga pun...

MAMADANISH78 berkata...

semangatnya la haiii...mirul ni...geram btol...

babyluv_ayang berkata...

wah, steady ler si mirul naik buai tu...k.fara gayat nak naikkan si kyra tu...hahahhaha...so main ajerlah gelongsor ajeklah....

moMmY miMiL berkata...

mirul smakin bolat la..
hehehe..

ala..gambo blur lerr..
x dpt menghayati..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

bam bam nye Mirul....

Ye la..aku pon seram2 sejuk je nak g soping lepak2 skrg...selagi takde vaksin H1N1..rasa mcm tak selamat je udara skrg ni kan..

so, jaga diri semua yea!

r0ha!Za berkata...

suka nyer tgk mirul main..t'ingat plok ms kecik2 dulu..

reen berkata...

ingtkn ad kabus kt tmpt akak..he..

waduh mirul..syokny dia...tp kak spupu ngn mirul lbih beso mirul la...bape umo kak spupu dia tu?

mamamiera berkata...

eii geramnye tng0k mirul nih.. kiut banget!! rase nak pel0k2 jeh.. bleh x?

MiszMama@Haslinda berkata...

same arr dengan jemmy.suke main kat playground. Kalau dah main tak ingat nak balik..

ct rahani berkata...

sama la kak.. riso tul ngan H1N1 nih.. x berani dah nk kuar kt tpt awam sgt.. huhuhu..

[-suziey-] berkata...

amboih sonot btol dak mirol ni..tmabah ade aweks..ekek;D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik.. jom join

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish78~
semangat yg over kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
hik..hik..hik.. tu pun kena jaga2 gak kak.. bukan pandai sgt pun

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
sorry aarr.. gambo pkai hp je..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ha'ah.. betul2..

CuTeMiUt78 berkata...

~r0ha!za~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
kabus mendanya.. gambo yg blur.. hik..hik..hik.. kakak sepupu mirul tu.. dah darjah 3 tau.. ha'ah nampak mirul lebih besar kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
hik..hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama@haslinda~
sama je kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
emmm betul..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik..hik