N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Ogo 2009

Award Khas Suziey

Salam Semua..


Sebelum aku terlupa dan sebelum n3 ni menjadi pekasam duk bertapa kat dlm draft..
makanya hari ni aku nak publishkan kat korang..
2 award khas yg aku terima dari cik puan suziey aka ibu aqeel yg hover cute ni
award khas ni suziey beri kepada all voters utk contest lil prince tu..
dan memang berbaloi la kan.. suziey glamer dan for sure dia menang utk sesi vote2 tu..
n Aqeel telah mendapat dihati juri utk menjuarai contest lil prince tu..
tahniah utk aqeel n suziey..
so cute kan budak aqeel ni..
aku sebagai salah sorang yg vote aqeel ni gak..
sebagai balasan suziey telah vote utk Mirul.
kira berbalas vote la kami ni.. kan suziey..
jadi sebagai salah sorang yg telah vote aqeel.. makanya aku terima la 2 award khas
tanda terima kasih dari suziey utk all voters dia..
actually blh pilih nak ambil yg mana satu..
tapi disebabkan aku minat kedua2 award ni... dua2 aku ambil tau suziey
hik..hik..hik.. aku tumpang gembira...
tahniah utk aqeel n suziey.. :D

jom buat duit raya


5 ulasan:

[-suziey-] berkata...

thanks rina for ur vote..hehe..aku dh amik award mirul..tunggu nk tepek..akn kutepek dlm masa trdekat bersama dgn awards2 lain..adeiii...jadi pekasam dh..

[-suziey-] berkata...

aah kita bertukar vote..aku mmg dh aim nk vote mirul..hehe

miemiey berkata...

tahniah buat suziey..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. mekacih ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
:D