N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Ogo 2009

Aksi Mirul N Kerusi

Salam semua..


Hik..hik..hik.. aku nak perabih gelak dulu..
ni kan nak story mory ngan korang...
tadi ni aku kemas2 la folder2 aku kat pc ni..
tgh aku duk kemas2 + godek2 gambo kat pc aku ni
aku terjumpa la gambo aksi Mirul ngan kusi
lawak betoi la aku tgk..
macam2 gaya dia buat...
camne aku blh lupa ada gambo lawak dia ni..
jom layan kan gambo aksi Mirul ngan kusi..

eemmm... ni aksi mula2 dia tak perasan gambo dia diambil oleh pak usu dia.. abaikan umah mak aku yg berselerak tu ya...

eemmm pastu dia duk heret kusi tu kat pintu belakang umah mak aku.. duk jengah adik aku yg sorang lagi

pastu siap panggil lagi adik aku tu.. suruh buka pintu tu..

skali tidak dilayan oleh pakciknya

maka bila tak dilayan.. bawa plak kusi tu.. kedalam umah...eemmm see budak comot

pastu siap bawa kedepan plak.. adik aku ni memfollow dia je
dan korang nak tau apa dia dah buat ngan kusi tu..

*

*

*

*

*

aayyyyooooookk... mau jual kacang putih ka.. ada ke dia g angkat kusi tu letak atas pala dia.. hik..hik..hik..hik..

kita close up skit budak comot yg verangan terror angkat itu kusi..
dan.. aksi akhir skali..

*

*

*

*


eeeiiiii.... budak comot mana la ni.. (oopsss... bawah kusi yg amat tidak sessuaai utk dijadikan tontonan gitu.. )

hah tu la gelagat dia... macam2 hal kan.. budak bulat ni..

jom buat duit raya

23 ulasan:

mamamiera berkata...

kehkehkehh.. klak0 bet0l budak tecik yg ku semangat nih.. had0ii acik zai neng0k aksi2 mirul nk berair mate gaklah d0k gelak.. kal0 ade contest aksi lawak bb sure zai nak v0te mirul byk2 kali.. suke pic yg kpale mirul masuk dlm lobang k0si tuh.. mmglah kiut banget..

mamamiera berkata...

owh lupe kasi nk kasi tahu..
zai dah daftar duit raye $5 under akk.. nnti bile zai free zai g bank in ke akaun k.rina okeh..

Tukang cerita berkata...

hahahaaaa.....
gelak beso tgk...
:)

[-suziey-] berkata...

hahhaa..aksi mirul ni sebijik cam aQeel..nape dorang ni suke sgt main kusi ha..pelik aku..hahaa

miemiey berkata...

haha..lawak tul mirul ni..umah auntie ada kusi cam tu mai laa ajak ibu dtg umh auntie main kusi..hehe...

Mummy Dasy berkata...

lawak ah mirul...xde mainan lain ke nak main,ni mesti dah boring ngan toys yg sedia ada

atie berkata...

Uikk, kusi pun buat main ekk, budak2 memang macam tu rina , ammar tiap kali nak tengok tv angkut kusi kat dapor kununnya nak duk la pastu dia main....haih.geram kan...

Nurhayati berkata...

kemana2 dia bawaknye kusi tu..hihih cute tul Mirul ni

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MONTEL Chair Boy nih... heheheh.. anak sapa ni hah?

ummuabdullahsyaakir berkata...

hehe comelnya mirul angkt kusi..saja nk cari kelainan ye..

tak pelah syg..layan je..kusi pun kusi lah..janji menan..heheh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
hik..hik..hik..klu ada contest aksi lawak yg versi vote2 ni.. takmo aarr join lagi..
oh okies.. nnti akak check statusnya

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
gelak.. jgn tak gelak..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah la suziey... pelik kan

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
hik..hik..hik..hik.. blh gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
hik..hik..hik..lebih kurang gitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
ha'ah.. memang kadang geram jadinya kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik.. dia bawa keliling umah kerusi tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~Mamaqaypo~
hah..hah..hah.. MONTEL chair boy erk.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
wakakakakaka....

reen berkata...

mcm baru nk blaja brtatih je mitul tu..:)

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
uissh.. pe ke hal plak baru bertatih.. ate dah bwa kerusi tu.. berat la skit

Mamamanja berkata...

bebudak memang suka main kosi erk??
anak daku pun gitu.. suka benor seret kosi merata2

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
eemmm tu la kan.. apa la yg diaorg fikirkan agaknya