N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Ogo 2009

Menghitung Hari...

Salam Semua..



N3 ni khas utk diri ku sendiri..
menghitung hari..
detik demi detik..
makanya bertambah la usia ku




Birthday Tickers




p/s: n3 ni akan tergantung disini hingga la ke tarikh yg sebenar



jom buat duit raya.. dpt pulangan yg berganda2..


39 ulasan:

De' Sal berkata...

Dah tak lama lagi tu,dah boleh slow2 bodek che Abang sayang tu.... bolehlah buat raya nanti,hi hi....

Zetty84 berkata...

wow..dah dekat sgt dah ni..bestnyer...mesti dpat adiah besar dari en. hubby nanti... ;p

moMmY miMiL berkata...

dh dekat dh tuh..
ape lagik, bodek jgn x bodek..
hehehe..

JIVEBUMZ berkata...

bufday akak yer?? bile kak?????

miemiey berkata...

ooo..da dekat tu..sekali sambut merdeka terus..apa lagi mita manyak2 hadiah dr cik abg tu..hehe..mirul apa hadiah tu mama yer???kene bg tu tak aci..bg kasih cayang takpe ..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Selamat Hari Lahir...pd 27.8.09 nnt

Nnt aku suruh Imran Ajmain nyanyikan Selamat Ulangtahun Sayang yer...heheh

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
hik..hik..hik..hik.. tak kisah la kak.. takpe. asal dia ingat sudah

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty84~
heh..heh..heh.. tak kisah la besar ke kecik.. janji dia ingat..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik...hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
sama ngan tarikh n3 ni :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
hik..hik..hik merdeka jauh lagi tu.. eemmm tak kisah la apa pun.. janji kasih sayang yg amat berharga

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
walllaa... susah je ko ni.. :D

mae berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
masviona berkata...

selamat hari lahir buat akak cutemiut in advance ye...kot ler terlepas nak wish masa date nya nnti....sambut bulan puase lah ye akak ek...:)

Mamamanja berkata...

wahh.. menghitung hari erk?

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
hik..hik..hik..hik.. gitu la kaedahnya :D mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
harus gitu.. hik..hik..hik.. :D

reen berkata...

menghitung hari...detik demi detik...
x sabo nk tunggu ni..msti best ni..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. biasa2 je tu.. :D

miemiey berkata...

masih menhitung hari lg ni....

[-suziey-] berkata...

waaaa nk besday dh ek..heheh..bestnye besday dlm bulan ramadhan..hehe

zino berkata...

birthday pun ada countdown ke? nak ingatkan siapa tu hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
harus la gitu kan... selagi belum tiba waktunya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah.. thn ni besday aku jatuh dlm bulan ramadhan.. dan sememangnya masa lahir mak aku kata.. dlm bulan ramadhan

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
hik..hik..hik.. reminder kat diri sendiri..

Nurhayati berkata...

wat countdown besar2an ni.. tak lama lagi dah ;)

Mama_Aqish berkata...

halal ke duit2 tu??dari mana sumbernyer ek??

MiszMama@Haslinda berkata...

ni nak kena wish awal2..takut terlupa..epi besday ye..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
tak la besar2an.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
duit apa ya.. ?? danaraya tu ke..
emmm tu terpulang pada individu.. actually tu kira cam kerja sampingan gak.. dah masuk baru tau.. apa dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama@haslinda~
oh.. mekacih ya

babyluv_ayang berkata...

wah.....boleh ler mintak bj raya include sekali duit raya sekali ngan cik abg tu.....heheheheheh....anyway, ni besday wish advance punyer tak....happy besday, dik...insyallah senantiasa ceria, sihat senantiasa utk adik sekuarga yek....n sentiasa mencapai apa yg diingini hendaknyer....amin

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
hik..hik..hik.. baju raya dah siap dah kak.. eemmm mekacih ya wish awal2 ni.. insyallah kak

zura@iwan berkata...

lagi shari ye....slmt hari lahir..

CuTeMiUt78 berkata...

~ zura@iwan~
hik..hik..hik.. esok besdaynya.. mekacih ya

Purpleheart berkata...

Cute, selamat hari lahir ye.. kak su minggu depan.. semoga sukses selalu hendaknya dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi

Mummy Dasy berkata...

Rina, Happy b'day, semoga pjg umur, murah rezeki,bahgaia sentiasa & diberkati selalu hendaknya.... Aminnn

CuTeMiUt78 berkata...

~ purple heart ~
oh kak su minggu depan ya.. mekacih kak

CuTeMiUt78 berkata...

~ mummy dasy ~
thank a lot..