N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Ogo 2009

Reminder Utk Voters Lil Prince

Salam Semua..


N3 kali ni nak remind kan pada voters yg telah mengundi Mirul
dlm contest lil prince tu dulu..
setakat ni aku hanya terima 23 address
daripada 48 org yg telah membuat undian..
so pada nama2 yg tersenarai utk menerima award lil prince tu dulu..
yg masih belum meninggalkan add tu.. sila la tinggalkan kat komen bawah ni..
ataupun blh email aku at azrina@ramatex.com.my
so kat bawah ni aku publishkan nama2 yg belum hantar add kat aku..










- LUVIDA


- DEE









- WATIE

- DELIMA SARI




okies tu nama2 yg tersenarai yg belum beri add kat aku..
so pada nama2 yg tersenarai tu..
sila la hantar add anda di email kat atas tu..
nantikan small gift dari cutemiut.. :D





jom buat duit raya.. dpt pulangan yg berganda2...


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


12 ulasan:

atie berkata...

akak dah email ye rina...

ummuabdullahsyaakir berkata...

rajin akk nak bagi ole2..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Nama aku tak tersebut???

ohh!! maknanye aku dah lulus dpt adiah la yerk??

Yeayyy!!
Abg postor..aku akan tgu dikau di depan pintu rmh ku..

kehkehkeh!!

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
oh ya ke.. eemmm tapi bila check2 takde pun kak.. akak hantar kat email yang mana ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyaakir~
saja sbg tanda penghargaan

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik.. tunggu jgn tak tunggu tau

mama tisya berkata...

br je email..sila check dpt tk..:-)

eRiNsZ berkata...

thanXs eak.. erin anto adress kat email...

sori lambat..

reen berkata...

tuan tanah ngah wt amal jariah ni...
cpat2!!..bg alamt cpat!!!he..
menunggu ngan penuh kesabaran ni..hikhikhik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
okies.. terima dah.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~erinsz~
ok.. mekacih ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hikk..hik.. ttuuunnnggguuuu!!!