N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Ogo 2009

Nak gak iPhone ni.. !!!

Salam Semua...
Waaalllaaa... sangat la teruja..
Sebab apa..
Sebab aku pun nak gak menang ni

iphone... cclllaaasss gitu..
tadi aku blog walking la kan.. masuk blog dee
sekali tgk ada contest la plak.. tapi bukan dee yg anjurkan
contest ni anjuran exabytes
sempena sambutan kemerdekaan ke 52 thn..
hadiah grand prizenya iphone
bukan satu.. tapi 2 tau korang..
so excited kan.. :D
Klu korang nak tahu lebih lanjut.. korang klik sini
nanti akan ada keluar satu form utk korang isikan details korang tu..
pastu Exabytes akan hantar email kat korang..
Baca keterangan yg diberi dan daptkan codingnya..
pastu korang kena tempekkan coding tu kat blog korang..
dan pastu akan keluar la gadget cam kat tepi blog aku ni..
Tapi kan korang.. mesti kena ingat tau.. masa isi form tu.. ruangan reffers email tu..
korang isi kan email aku cutemuit78@yahoo.com
utk sama2 kita menang iphone tu...
selain grand prize tu.. hadiah utk saguhati pun ada gak..
so jom la kita menjoinkan diri dlm contest ni..kot la ada rezeki kan..
Pemenang dipilih secara rawak..
so klu aku menang.. korang pun menang..
jgn lupa ya ... isikan reffers email tu.. cutemiut78@yahoo.com






18 ulasan:

Precious berkata...

Uihh ... sinipun ada kontes ni. Haku dah lama join ler. Gud luck eh!

atty's berkata...

gudluck kita sesama rina..

neezareef berkata...

goodluck..klu dpt dikalangan member2 sure tumpang vanggerrr

Mama-Danish & Sarah berkata...

iphone freeee....menarik tuuuuu...

nanti ain join dan letak referer cutemiut....ada rezeki dpt ler bergaya ngan tepon baru....

atie berkata...

akak dah masuk referer rina ok, harap menang ler yer...

Real Woman berkata...

hi miss cutemiut! teruja nya nak menang i phone tu..tapi malas la pulak nak kena isi-isi form ni!! huhuhu

Nurhayati berkata...

bestnye contest ni.. dapat iphone.. menarik2x

CuTeMiUt78 berkata...

~preciuos~
hik..hik..hik.. good luck to you too

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah kan kty.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
hik..hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
okies.. letak my reffer k

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
hik..hik..hik.. insyallah kan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~real women~
hi.. hik..hik..hik.. klu camtu.. camne nak join..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayai~
ha'ah kan.. menarik gitu.. :D

IdaShah berkata...

syiokk klu dpt manang hp neh
canggih!

Mrs. Adz berkata...

wah,bestnye menang dapat iphone..syok la..good luck ye

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
syokkk kan :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. adz~
memang syook..