N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Ogo 2009

Nak Tahu Rahsia??

Salam semua..
Hari ni kan aku ada satu perkara yg nak kongsi ngan korang semua..
satu rahsia yg rasanya ramai duk tercari2..
nak tahu apa dia..
*
*
*
*
*
kepada para perokok2 tegar
atau kepada sesapa saja yg nak ketahui lebih lanjut
sila klik kat banner bawah ni




hah.. ni la rahsianya...
kepada sesapa yg tercari camne nak bantu
perokok2 tegar (terutama kalangan isteri yg nak beri support pada suami)
supaya berenti dari merokok..
klik banner tu.. dan blh buat pembelian e-book tu..
tak mahal pun rega e-book tu.. murah je..
nak tahu berapa reganya.. klik kat banner tu ya..
(kot la ngan cara apa yg terkandung dlm e-book tu blh dpt membantu..
mengurangkan kadar perokok2 di malaysia ni kan.. )
eemmm aku pun dlm proses memberi support pada cik abg aku
yg memang nya perokok tegar ok
kita sekadar berusaha... dan membantu mana yg blh kita bantu.. :D
****************************
okies.. disamping tu kan
ada gak e-book berkenaan pertolongan cemas ni..


emmm e-book ni dapat membantu kita sekiranya berlaku sesuatu yg tak diingini masa kat umah..
cam cth kena luka ke..
accident kecil ke..
atau apa2 saja la..
makanya ngan adanya e-book ni.. mungkin kita tak la panik sgt
bila berhadapan ngan situasi tu kan..
pada yg berminat.. klik kat banner tu ya..
sama ngan cara e-book berenti merokok tu..
rega utk e-book ni tak la mahal sgt..
korang blh ketahui lebih lanjut ngan klik kat banner tu..
**************************
okies ni lagi satu
berkenaan rahsia penting utk melipatgandakan usaha
utk perniagaan


actually e-book ni aku rasa sesuai utk org2 yg mahu kejayaan dlm berniaga.
tak kira la berniaga apa pun..
yg pasti mesti nak kan kejayaan kan..
hah.. pada mereka2 yg berniaga tu.. klu rasa belum berjaya..
dan berminat nak ketahui lebih lanjut
camne rahsianya.. blh gak klik kat banner ni..
dan blh beli e-book ni.. ngan rega yg amat berpatutan k..
**************************
so tu la rahsia yg aku nak beritahu tu..
korang jgn pelik aarr..
sebab apa aku story mory pasal e-book ni..
sebabnya aku dah pun join satu program affiliate yg mana
aku rasa satu program yg agak bagus
utk kita sama2 kongsingkan
perkara2 yg kita tak tahu...
klu korang nak ketahui lebih lanjut korang blh klik sini

p/s: Lebih baik beli e-book yg blh membantu kita kan.. dari beli yg beli ntah apa2 tu.. sekurang2nya ngan adanya e-book ni.. blh gak kita ketahui apa yg perlu kita buat kan.. semoga ngan adanya e-book ni dpt la membantu korang mengatasi masalah utk perokok tegar ni


jom buat duit raya... dpt pulangan yg berganda2...
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78

18 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

nasib baik cik abg aku tak isap rokok....
Alhamdulillah syukur...dpt le aku tido dgn tenang... muahahahahh!

mae berkata...

rasanya blum lgi nak brenti mrokok..hehe

laen kali je..

masviona berkata...

ermmmm nanti nak soh prebetsabu baca nih...hiksss

Mamamanja berkata...

bos daku yg perokok tegar dah benti merokok ngan jayanya hehehe

Real Woman berkata...

kalau ada perokok tegar yg boleh berenti merokok dgn apa cara sekali pun..memang dia kuat semangat and salute sama dia!!

Yan berkata...

hubby yanpun bukan perokok tegar..
tp ayah n bapak mertua yan still merokok.. tp Alhamdulillah adik beradik kami tak sorangpun smoking..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik...hik..hik..bagus.. bagus..

CuTeMiUt78 berkata...

~mae~
emmm biasa la kan.. jawapan dari seorang perokok tegar.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
baca jgn tak baca k..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
alhamdulilah :D

CuTeMiUt78 berkata...

~real woman~
yup... yg penting niat dihati..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
syukur alhamdulilah..

ummuabdullahsyaakir berkata...

Rajin akk promote e book ni...sma2 dapt mnfaat

Alhmdulillah suami saya bukan perokok^_^

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
just for sharing..pada yg berminat...

miemiey berkata...

daa putus asa menasihati cik hubby berhenti rokok..huhuhu..tapi asal dia tak isap rokok depan saya sudah laa...saya mmg alah asap rokok..

reen berkata...

aduhaiiii..
sis..dh bape kali masuk blog sis ni..pic ni yg leh view la..len ok jek..huhuhu

reen berkata...

x leh view..huhuhuhu..

reen berkata...

masuk lg..
pon x leh nk tengok pic ni...uwaaaaaaaa....