N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Ogo 2009

Aaiiiikksss.. N3 aku hilang!!

Salam Semua..
Ni nak tanya kat korang ni..
Ada sesapa perasan tak n3 aku yg sebelum ni..
berkenaan ngan pendapatan kerja sambilan tu..??
aku ada received email komen berkenaan n3 tu..
tapi kan bila aku klik nak reply blk segala komen2 tu..
tetiba keluar page not found..
pe sal erk.. bila aku masuk kat page edit post tgk n3 tu.. takde dah..
oohhhhhppsss.. mana pergi itu n3..
pelik bin ajaib ni..
tetiba je hilang cam tu je..
ish..ish..ish.. blog ada masalah ke..
fening aarrr nak memikirkannya..
jom buat duit raya


20 ulasan:

kuIna LadyInRed berkata...

perasan en3 tu tp x smpat komen...

Na Shari berkata...

Oh, na ingat akak padam coz time na nak komen..lepas klik komen je, terus keluar entri pasal contest raya... :)

miemiey berkata...

macam mana boley ilang ni...tersilap padam kot...atau blog ni berhantu...tatukkk...

nza berkata...

biasa kalu line inter xclear mmg kluar camtu ttp xle smpi missing....

De' Sal berkata...

Nape jadi camtu plak ya,akak pun tak tau ni.

Yan berkata...

aik buleh ilang ke entry????
ni sudah lebey....

Mrs LVoe berkata...

sha noticed n3 tu tp xde lak sha cari

atty's berkata...

salam rina..sehat ke..lor nie ..bz skit..nanti kalo tak bz..kty masuk blog rina lagi k..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina ladyinred~
tu la.. tgh kita nak reply komen.. tgk n3 tu.. missing.. ke tersalah tekan..

CuTeMiUt78 berkata...

~na shari~
eemmmm tu yg pelik tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
waalllaaa.. takan la blog pun berhantu.. rasanya cam tersalah tekan apa ntah semalam..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
oh ya ke kak.. eemmmm kot la kita ada tersalah tekan apa ntah semalam

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
tu la yg pelik nya tu

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
emmm tu la pasal.. pelik ni

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
emmmm tetiba je missing

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
eemmm tak berapa bz kak.. k.. nnti masuk lagi ya

moMmY miMiL berkata...

ekekekeke..

sape plak yg curik N3 ko ni Rina??
ada la yg berkenan tuh..

hehehehe..

system dh bengong la tuh..
xpe la..xde rezki..

reen berkata...

cmne leh ilang?

perasan gak kt blog list sy..lom smpt masuk blog dh tbc n3 len...

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
ha'ah sistem bengong kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
emmm akak tgh nak duk reply komen la .. sekali tgk hilang